in

Capaku i njegovoj obitelji prijetili smrću, policija provodi izvide

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i član Nacionalnog stožera Civilne zaštite Krunoslav Capak primio je prijeteće pismo u kojem se njemu i njegovoj obitelji prijeti smrću, doznaje RTL.

Policija je upoznata sa cijelim slučajem, a sam Capak nije bi voljan pričati o prijetnji koju je dobio.

– Oprostite, ali danas ne mogu biti u medijima. Nije mi dobro i čak jedno dogovoreno gostovanje na televiziji moram odgoditi. Hvala na pozivu – rekao je Capak za RTL, a u PU zagrebačkoj su potvrdili da je stigla prijava.

– Ne smijem o detaljima niti iznositi imena, ali mogu potvrditi da smo u kolovozu zaprimili prijavu zbog prijetnje. Policija provodi izvide – kratko je rekla glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Marija Goatti, piše Jutarnji.hr.

Primao i prijeteće mailove mladenki i organizatora vjenčanja

Index.hr podsjeća kako je Krunoslav Capak u javnosti ranije iznio podatke da prima bijesne mailove koje mu šalju mladenke i organizatori vjenčanja. Capak je u srpnju priznao da je, iako nikad nije govorio o zabrani vjenčanja, već o smanjenju broja uzvanika na njima, dobio stotinjak mailova ljutitih mladenki.

“Čim smo spomenuli da ćemo smanjiti broj (uzvanika) na vjenčanjima, iako bar ja nikad nisam rekao da ćemo zabraniti vjenčanja, dobio sam već 100-tinjak mailova od ljutitih mladenki i organizatora takvih evenata. Neki su pristojni pa apeliraju, ali neki su bezobrazni i prijeteći”, rekao je Capak za Index.

Pozitivna demografska kretanja u Poreču: U godinu dana 50 djece više u vrtićima, broj osnovaca prešao 1.300

Pozitivna demografska kretanja u Poreču: U godinu dana 50 djece više u vrtićima, broj osnovaca prešao 1.300

Počela Zakladina virtualna škola o društvenim inovacijama

Počela Zakladina virtualna škola o društvenim inovacijama