in

BMW-om se zabio u objekt pored naplatnih kućica, djelatnik HAC-a poginuo

Foto JVP Velika Gorica

Vozač automobila teško je ozlijeđen, a sve žurne službe stigle su na mjesto događaja

Teška prometna nesreća dogodila se u subotu ujutro oko 5:30 na autocesti A11 Zagreb-Sisak kod naplatnih kućica Mraclin u kojoj je poginula jedna osoba.

Kako doznajemo, vozač BMW-a sisačkih oznaka izrazito velikom brzinom zabio se u prateći objekt pored naplatne postaje u kojemu se nalazio djelatnik Hrvatskih autocesta. Automobil je jurio u smjeru Siska te je iz trake za ENC naplatu doslovce uletio u objekt i na mjestu usmrtio zaposlenika HAC-a koji je unutra sjedio na radnom mjestu.

Vozač BMW-a teško je ozlijeđen, a sve žurne službe stigle su na mjesto događaja. Očevid je u tijeku, objavio je Jutarnji.hr.

– Zbog prometne nesreće na autocesti A11 Zagreb-Sisak na naplatnoj postaji Mraclin u smjeru Siska vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h. Molimo korisnike za pojačan oprez, upozorio je HAK.

HAC: Obitelji našeg djelatnika izražavamo sućut

O tragediji na naplatnim postajama Mraclin priopćenjem se oglasio i HAC.

– U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila rano ujutro na naplatnoj postaji Mraclin, na autocesti A11 Zagreb-Sisak, život je izgubio jedan naš djelatnik.

Ovim putem želimo izraziti duboko žaljenje zbog ovog tragičnog događaja, te ovim putem obitelji našeg djelatnika izražavamo sućut.

Točan uzrok nesreće znat ćemo po okončanju izvidnih radnji nadležne policijske uprave.

Molimo za razumijevanje u ovom teškom trenutku za obitelj naših djelatnika kao i za našu tvrtku, navodi se u priopćenju.

Istra u subotu: 10 novozaraženih i dvostruko više izliječenih

Otrovan pas koji je spašavao ljude u Petrinji: ‘Nije joj bilo spasa, umrla mi je u naručju…‘