in

Učiteljica iz Medulina rekla djeci neka pišaju u gaće i jedu g****

Foto: PixaBay.com

Autor: Jutarnji.hr

Učiteljica koju tužiteljstvo tereti za pet kaznenih djela protiv prava djece, prema tvrdnjama sugovornika Jutarnjeg lista, zapravo je vjeroučiteljica, što se ne vidi iz optužnice podugnute pred Općinskim sudom u Puli.  – Zašto je taj podatak zaobiđen? I zašto se ne govori o drugom, još težem slučaju maltretiranja djece u istoj školi – pitaju, donosi Jutarnji u tiskanom izdanju u kojem piše i o slučaju jedne učiteljice razredne nastave.

U dva je navrata učiteljica je potrgala bilježnicu jedne učenice. Jedno je dijete dva puta bilježnicom udarila po glavi te početkom školske godine povukla učenicu za kosu. Istu je učenicu omalovažavala rekavši ostatku razreda da joj se smiju jer je dobila jedinicu – navodi su roditelja s kojima je upoznata škola. Uz tvrdnju “danas je ponovno udarila jednog dječaka bilježnicom po glavi”, stoji i da je djecu često slala u kut i ondje ih držala cijeli školski sat, ponekad i dva.

I daljnji opisi: “Ne pušta djecu u WC, u dva su navrata prošle godine djeca obavljala nuždu u gaće u razredu jer ih nije željela pustiti da odu u WC, inače ih ne WC i kaže im neka se popišaju u gaće. Prijeti im jedinicama, opomenama, ukorom i izbacivanjem iz škole. Danas im je rekla neka jedu govna, piše Jutarnji. Više u tiskanom izdanju Jutarnjeg.

Novigrad Cittanova RUN

Novigrad Cittanova RUN na novigradskim ulicama okupio stotine trkača

Prijenosni šalter Ministarstva unutarnjih poslova

Prijenosni šalter za upravne poslove u Žminju