in

Fina objavila nova pravila za ulazak u njihove prostorije

Foto Fina.hr

TEMELJEM Odluke Stožera civilne zaštite RH, Fina je donijela interni akt kojim se propisuje uvođenje posebnih sigurnosnih mjera obveznog testiranja zaposlenika, korisnika Fininih usluga, zaposlenika Fininih dobavljača te drugih posjetitelja Fine koji ne posjeduju EU digitalnu covid-potvrdu.

Od 16. studenog 2021. će Finini zaposlenici, korisnici Fininih usluga, zaposlenici pružatelja usluga u Fini i ostali posjetitelji prilikom dolaska u prostor Fine biti obvezni predočiti dokaz o cijepljenju odnosno preboljenju bolesti u obliku EU digitalne covid-potvrde, potvrde o testiranju s negativnim rezultatom ili neki drugi dokaz o preboljenju bolesti covid-19 od liječnika primarne zdravstvene zaštite.

To se neće odnositi na osobe kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje ili za dovršetak cijepljenja protiv covida-19, za što je potrebno predočiti liječničku potvrdu.

Korisnike se moli da prilikom ulaska u Finine poslovnice svoju potvrdu predoče zaštitaru odnosno osobi koju je poslodavac ovlastio za provjeru navedenih dokumenata. Fina će za potrebe provjere EU digitalnih covid-potvrda zaštitarima i ostalim ovlaštenim osobama osigurati mobilne uređaje s aplikacijom za očitavanje digitalnih potvrda, prenosi Poslovni.hr.

Korisnici mogu se na covid-19 testirati na sljedećim lokacijama:

Popis ustanova koje provode testiranje na covid-19.

drago orlić foto tanja kocijančić

IN MEMORIAM DRAGI ORLIĆU: U Poreču predstavljanje njegove posljednje knjige Bernardo Parentino

U nedjelju u Sv. Petru u Šumi 2. kolo Istarske zimske lige