in

HAK javlja o gužvama na cestama i granicama, na Kaštelu se čeka četiri sata

Gužva na Kaštelu/Foto Facebook

POVEĆANA je gustoća prometa, a duža su čekanja zabilježena na graničnom prijelazima, najduže na Kaštelu gdje se na ulazu u Hrvatsku čeka četiri sata.

Jak vjetar usporava promet na autocesti A1 

Jak vjetar usporava promet na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između tunela Bristovac i vijadukta Božići. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila.

Mjestimice mokrih ili samo vlažnih kolnika ima u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Lici, Gorskom kotaru, na širem riječkom području i u Dalmaciji.

Povećana je gustoća prometa: pred naplatnom postajom Lučko na izlasku s autoceste A1 kolona vozila u pokretu duga je oko 2 km. Pred naplatom Demerje nema dužih čekanja.  

Poteškoće u prometu moguće su i na dionicama cesta na kojima se zbog radova vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji.

Na GP-u Goričan čeka se sat vremena na ulaz u Hrvatsku, a pola sata na izlazu. Na ulazu se sat i pol čeka na Plovaniji i Macelju, a do pola sata na ostalim prijelazima sa Slovenijom, dok se na ulazu u Sloveniju sat vremena čeka na Macelju, a do pola sata na prijelazu Rupa, objavio je Index.hr.

KRVOPIJA SVE VIŠE: 27. lipnja zaprašivanje protiv komaraca u Funtani

POREČ: Sa subote na nedjelju zaprašivanje protiv komaraca

ISTRA se vraća normalnom životu - I 22. dan bez novooboljelih od koronavirusa

Hrvatska ima 116 novih slučajeva – Najviše u Slavoniji, u Istri 8, gradonačelnik Buzeta negativan