in

Kako do novog posla?

Foto: Grad Poreč

Jučer je u sklopu 12. Tjedna psihologije u Poduzetničkom inkubatoru Poreč održano besplatno interaktivno predavanje ˝Put do novog zaposlenja˝. Voditeljice radionice, psihologinje Tea Banko i Nikolina Levak, na zanimljiv su način zainteresiranim sudionicima predstavile na koji način kvalitetno izraditi životopis, što su i kako izgledaju psihološka testiranja, kako se pripremiti za selekcijski postupak te, u konačnici, kako se tijekom intervjua na najbolji način predstaviti poslodavcu. Cilj radionice bio je potencijalnim kandidatima prikazati sve izazove koje nosi proces traženja posla i zaposlenja te ih na tom putu osnažiti. Predavanje je bilo namijenjeno svim građanima, piše u priopćenju Grada Poreča.

U ovom će se tjednu diljem Istre održati niz predavanja, okruglih stolova, prezentacija, tribina i sl. s ciljem popularizacije psihologije i promicanja njenog položaja u društvu.

Više o ostalim događanjima u Istri pogledajte na linku https://www.psihologija.hr/zupanijska-drustva-psihologa/dp-istra/clanak/drustvo-psihologa-istre-u-12-tjednu-psihologje.html

Sjajni sportski vikend za atletičare porečkog Maximvsa

Porečki karatisti ovog vikenda bili u “berbi” medalja – osvojili su 10 zlata, 5 srebra i 6 bronci