in

Potpisan ugovor između Valamara i pet fakulteta – pokreće se poslovna edukacija V-Executive

12.12.2019., Zagreb - Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu odrzano je predstavljkanje V-Executive edukacije. Darko Prebezac, Jurica Pavicic, Zeljko Kukurin, Vatroslav Skare. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Valamar, najveća turistička kompanija u Hrvatskoj, i pet institucija visokog obrazovanja u Hrvatskoj potpisali su danas u prostorijama Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Ugovor o suradnji na unapređenju i razvoju edukativnih programa.

Ugovor su potpisali Željko Kukurin, predsjednik Uprave Valamar Riviere, Jurica Pavičić, dekan Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Robert Zenzerović, dekan Fakulteta za ekonomiju i turizam dr. Mijo Mirković u Puli, Dora Smolčić Jurdana, dekanica Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija i Maja Fredotović, dekanica Ekonomskog fakulteta u Splitu. Suradnji na obrazovnim projektima pridružit će se i Sveučilište u Dubrovniku.

Potpisan ugovor između Valamara i pet fakulteta - pokreće se poslovna edukacija V-Executive
12.12.2019., Zagreb – Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu predstavljanje V-Executive edukacije. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Valamar kao lider u hrvatskom turizmu prvi pokreće poslovnu edukaciju V-Executive, kojom će s vodećim obrazovnim institucijama i akademskim stručnjacima najbolje talente iz kompanije razvijati u buduće lidere.

Dvogodišnja poslovna edukacija V-Executive polaznicima nudi cjeloviti set znanja i vještina potrebnih za razvoj uspješne karijere u djelatnosti turizma i ugostiteljstva. Temelji se na suvremenim akademskim znanjima i praktičnim iskustvima predavača te omogućuje profesionalni i osobni razvoj polaznika. Partneri na ovom projektu su vodeće institucije te akademski stručnjaci iz područja ekonomije, poslovne ekonomije i turizma u Hrvatskoj.

U programu V-Executive sudjelovat će više od 25 predavača s ključnih akademskih institucija, Valamarovi menadžeri te vodeći stručnjaci iz brojnih područja.

„Briga o zaposlenicima ključna je strategija upravljanja zadovoljstvom gostiju. Pri tome su znanje i vještine djelatnika ključna kompetencija izvrsnosti usluge. S tim uvjerenjima Valamar je izradio program edukacije i treninga V-Excellence koji će se provoditi u suradnji s najboljim stručnjacima i institucijama u Hrvatskoj. Posebno smo ponosni na razvoj programa edukacija V-Executive gdje ćemo našim talentima omogućiti menadžment edukaciju po uzoru na brojne executive programe poslovnih škola diljem svijeta koristeći najbolju akademsku i poslovnu praksu Hrvatske“, izjavio je Željko Kukurin, predsjednik Uprave Valamar Riviere.

V-Executive sadrži 27 modula podijeljenih u osam glavnih tematskih smjerova, a svaki smjer obrađuje specifične teme vezane uz poslovanje u turizmu. Broj polaznika na razini modula ograničen je na maksimalno 40. Ovisno o vlastitim preferencijama i radnom iskustvu polaznici će moći odabrati cijeli program ili pojedine tematske smjerove i module vezane konkretno uz njihovu radnu poziciju ili željeno područje usavršavanja. Program kreće u siječnju 2020. godine.

Vatroslav Škare, izvanredni profesor na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te direktor programa V-Executive dodao je: “Turizam je jedna od najvažnijih gospodarskih grana u Hrvatskoj, no promjene koje su svakodnevne u ovoj djelatnosti predstavljaju veliki izazov za menadžere u turizmu. Posebnost V-Executive programa, kao spoja akademskih znanja i poslovne prakse, predstavlja odgovor na taj izazov, a to je vrhunsko znanje. Kroz ovaj program menadžeri će dobiti konkretna znanja iz konkretnih područja te odgovoriti na sve buduće izazove“.

Program V-Executive dio je krovne edukacijske platforme Valamar Excellence, programa cjeloživotnog učenja i stjecanja znanja kroz edukacije i treninge za poslovanje u turizmu i ugostiteljstvu koji svim zaposlenicima Valamara nudi stalnu mogućnost usavršavanja na osobnom i profesionalnom planu, priopćeno je iz Odnosa s javnošću ove hotelijerske kompanije.

.

KAŠTELIR NOVI CENTAR CIKLOTURIZMA – TZ udružio snage s njemačkom firmom kako bi povećali broj gostiju i produžili sezonu

KAŠTELIR: Prihvaćen program Turističke zajednice – Među planovima za 2020. i udruživanje u klaster RIVIERA POREČ

TAR: Kuhano vino i karamelizirane jabuke posebna blagdanska ponuda u DeguStazioneu

TAR: Kuhano vino i karamelizirane jabuke posebna blagdanska ponuda u DeguStazioneu