in

Ponuda poslova u Istri: Traži se direktor Vinistre, zidari, dentalni asistent, prodavači…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

My Fides za potrebe klijenta traži automehaničara (m/ž) u Poreču. Rok prijave je 4.11. Uvjeti su minimalno pet godina radnog iskustva, odgovornost i samostalnost, EU državljanstvo. Prijavite se ovdje.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava promotora u poslovnici – studenta (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave je 11.11. Očekuje se poznavanje tehnologije, poznavanje engleskog jezika i komunikacijske vještine. Poslodavac nudi satnicu od 30 kuna uz varijabilni dio. Aplicirajte ovdje.

Arena Casino u Puli traži operatora/ blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću. Rok prijave je 30.10. Nude posebne pogodnosti obuke za kandidate bez iskustva, stjecanje novih znanja i vještina uz mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje, mogućnost stimulativnih primanja i rad u ugodnoj atmosferi. Potrebno je znanje engleskog jezika, spremnost na učenje i timski rad. Prijavite se čim prije.

Poretti zapošljava elektroinstalatera – elektrotehničara (m/ž) u Puli. Rok prijave je 20.11. Uvjeti su srednja ili viša stručna sprema elektrotehničkog ili drugog tehničkog smjera. Potrebno je znanje programiranja računalnih mreža. Više na linku.

Red Lab d.o.o. traži službenika za regulatorne poslove (m/ž). Mjesto rada je Buje, a rok prijave je 31.10. Potrebno je više izvršitelja. Uvjeti su dvije godine radnog iskustva, završen kemijsko tehnološki fakultet ili PMF smjera biologije. Provjerite kako aplicirati.

Ad Grad d.o.o. zapošljava zidara – tesara (m/ž) i pomoćnog zidarskog radnika (m/ž) u Puli. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama. Traži se srednja stručna sprema i godinu dana radnog iskustva. Rok prijave je 5.11. Više na linku.

Ekoplanet d.o.o. zapošljava djelatnika za izradu dokumentacije za otpad i unos podataka (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave 31.10. Traži se srednja stručna sprema. Više na linku.

Udruga vinograda i vinara Istre Vinistra zapošljava direktora udruge (m/ž). Mjesto rada je Pazin, a rok prijave je 2.11. Traži se radno iskustvo od tri godine, znanje dva strana jezika, posjedovanje organizacijskih i komunikacijskih sposobnosti. Više na linku.

Accord Alpha d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji (m/ž) u Puli. Rok prijave je 4.11. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao obuhvaća proizvodnju proizvoda od plastičnih masa i laminiranih materijala. Provjerite više ovdje.

Ordinacija dentalne medicine Boris Jerković traži dentalnog asistenta (m/ž) u Poreču. Rok prijave je 20.11. Uvjeti su poznavanje talijanskog jezika, završena srednja medicinska škola ili škola za dentalnog asistenta. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

NOVIGRAD: Prijem za jubilarne darivatelje krvi Zoltana Jelčića i Damira Saina

Naši prvi susjedi u Sloveniji ušli u “crveno” – Evo što trebate znati ako planirate za Kopar i Portorož