in

Ponuda poslova u ISTRI: Zapošljavaju Click and book, Zigante Tartufi, Kadus, Grawe…

Ilustracija Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Click and book j.d.o.o. traži overseas representative-a (m/ž) za Istru. Prijavite se najkasnije do 1.4. Potrebna je snažna privrženost detaljima, fleksibilan pristup radu, organiziranost, kreativnost, mogućnost samostalnog rada i rada u timu. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i znanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Wasi d.o.o. zapošljava na poziciji terenski komercijalist (m/ž) u Istarskoj županiji. Rok prijave je 20.3. Poželjno je poznavanje nautičke opreme i inox galanterije. Traži se osnovno poznavanje rada na računalu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, službeni automobil, slobodu u radu i terenski posao. Prijavite se.

Sunny Day Plus traži domaćicu u kući za iznajmljivanje (m/ž). Mjesto rada je Rovinj. Posao obuhvaća doček gostiju, spremanje, čišćenje apartmana u kući za smještaj gostiju. Poslodavac nudi odličnu plaću i stimulaciju. Osiguran je besplatan smještaj u vlastitiom apartmanu i plaćen je trošak prehrane. Prijavite se putem linka.

Istria home d.o.o. zapošljava suradanika u rezervacijskom odjelu turističke agencije (m/ž). Mjesto rada je Poreč ili Labin, a prijave su otvorene do 21.3. Potrebno je iskustvo u radu na recepcijskim ili agencijskim poslovima, poznavanje njemačkog jezika, razvijene komunikacijske vještine, fleksibilnost u pogledu radnog vremena. Nudi se plaća od 5.000 kuna. Aplicirajte.

Kadus d.o.o. za potrebe klijenta traži pomoćnog građevinskog radnika (m/ž), tesara (m/ž) i armirača (m/ž). Rok prijave je 30.4. Rad se odvija diljem Istre. Uvjeti su srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije i minimalno godina dana radnog iskustva. Prijavite se ovdje.

Dekra za privremeno zapošljavanje d.o.o. za svog klijenta Atlantic Trade d.o.o. traži više osoba za rad na poziciji unapređivač prodaje (m/ž). Lokacije rada su Istra, Rijeka i Kvarner. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, iskustvo u radu na sličnim ili istim poslovima, proaktivnost u radu, a poželjno je posjedovanje vlastitog vozila. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Prijavite se najkasnije do 20.3.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Puli, Poreču i Rovinju. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom.  Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 4.4.

Zigante Tartufi d.o.o. zapošljava terenskog komercijalista za Horeca (m/ž) za gornji dio Istre i pomoćnog kuhara (m/ž) u mjestu Livade. Potrebna je jedna do dvije godine radnog iskustva, minimalno srednja stručna sprema, volja za radom. Aplicirajte putem linka.

Manpower za potrebe klijenta A1 zapošljava agenta terenske prodaje (m/ž). Mjesto rada je Pula. Rok prijave je 16.3. Posao obuhvaća prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga privatnim korisnicima, ostvarivanje prodajnih ciljeva, održavanje dugoročno kvalitetnih odnosa s kupcima. Nudi se mogućnost napredovanja, iznimno stimulirajući bonusi, naknada za prijevoz te 100 kuna mjesečno na bonivma/ pretplati. Prijavite se na linku.

Mlinar zapošljava radnika u hladnjači (m/ž) i pekara (m/ž) u Poreču te prodavača (m/ž) u Rovinju, Vrsaru, Funtani, Novigradu, Umagu. Rok prijave je 26.3. Poslodavac nudi poticajno radno okruženje, mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete i jubilarne nagrade. Osigurani su radna odjeća i obuća te deterdžent za održavanje. Prijavite se ovdje.

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

WHO proglasio pandemiju: U Hrvatskoj 3 nova slučaja zaraze koronavirusom

WHO proglasio pandemiju: U Hrvatskoj 3 nova slučaja zaraze koronavirusom

Odluka Vlade: Od petka u Istri zatvorene škole i vrtići

Odluka Vlade: Od petka u Istri zatvorene škole i vrtići