in

POSAO U ISTRI – Zapošljavaju u Puli, Pazinu, Poreču, Plovaniji, Balama, Raši…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Wasi d.o.o. zapošljava radnika u trgovini (m/ž) u Puli. Poslodavac nudi stimulativna primanja i slobodu u radu. Posao obuhvaća prodaju robe iz nautičkog asortimana i inox galanterije. Aplicirajte.

Veterinarska ambulanta Pazin d.o.o. zapošljava veterinara (m/ž) u Pazinu. Rok prijave je 20.10. Potrebne su dobre komunikacijske vještine te spremnost na učenje i usavršavanje. Prednost položen državni stručni ispit, ali nije uvjet. Aplicirajte.

Proficio d.d. zapošljava djelatnika za administrativno – recepcijske poslove (m/ž). Mjesto rada je Rovinj, a prijave su otvorene do 1.11. Od kandidata se očekuje minimalno srednja stručna sprema, poznavanje MS Officea, razvijene komunikacijske vještine, visoka organiziranost, brzina, preciznost i temeljitost prilikom izvršavanja zadataka. Prijavite se.

Meneghetti d.o.o. zapošljava vrtlara (m/ž). Mjesto rada je Bale, a prijave su otvorene do 21.10. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, fleksibilnost radnog vremena, sposobnost organizacije rada, proaktivnost u rješavanju problema. Aplicirajte.

Studenac d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Raši. Rok prijave je 21.10. Glavne su odgovornosti  izlaganje robe, kontrola kvalitete i roka trajanja robe, rad na blagajni, rad na salamoreznici, brzo, točno i uredno izvršavanje zadanih poslova, izražena ljubaznost u odnosu prema kupcima. Prijavite se ovdje.

Deltron d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) u Puli. Rok prijave je 22.10. Uvjeti rada su minimalno srednja stručna sprema, iskustvo u radu s klimatizacijskom opremom, afiniteti prema prodaji, prodajnim aktivnostima i terenskom radu, usmjerenost na ispunjenje prodajnih ciljeva i slično. Aplicirajte.

Calucem d.o.o. zapošljava mehaničara – bravara (m/ž). Mjesto rada je Pula, a prijave su otvorene do 21.10. Uvjeti su srednja stručna sprema tehničkog smjera te dvije godine radnog iskustva. Provjerite više putem linka.

Proper Accounting zapošljava samostalnog knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijave su otvorene do 18.10. Traži se osoba s minimalno pet godina radnog iskustva na računovodstvenim poslovima koja je samostalna u radu. Prednost (ali ne i uvjet) poznavanje rada u knjigovodstvenom programu Pantheon te poznavanje engleskog jezika. Više na linku.

Dea Fortunae d.o.o. zapošljava sobara – čistača (m/ž) u Plovaniji. Rok prijave je 31.10. U obzir dolaze osobe bez završene osnovne škole, sa završenom osnovnom školom ili srednjom stručnom spremom. Radi se isključivo u jutarnjoj smjeni. Više na linku.

Develop Dynamic d.o.o. traži građevinskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Pula, a prijave su otvorene do 31.10. Potrebno je više djelatnika na poslovima izgradnje objekata. Detalje provjerite ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

meso piletina batak

U jednoj vrsti mesa piletine nađena opasna bakterija

maska maskica korona covid

Podaci istarskog Stožera za četvrtak: Ispitana 303 uzorka brisa