in

Potpredsjednici Valamara Ivani Budin Arhanić nagrada “Poslovna žena godine 2018.”

23.11.2018., Zagreb - U hotelu Westin odrzana gala vecera MBA Croatia na kojoj je dodjeljena nagrada za Zenu godine. Nagradu je dobila Ivana Budin Arhanic iz Valamara. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Ivani Budin Arhanić, potpredsjednici porečke hotelijerske tvrtke Valamar Riviere za poslovni razvoj i korporativne poslove, dodijeljena je nagrada  MBA Croatia – “Poslovna žena godine 2018.”

MBA Croatia je udruženje polaznika i diplomanata MBA studija koje već skoro 10 godina okuplja MBA alumnije i poslovnu zajednicu u Republici Hrvatskoj i regiji. U svom se djelovanju Udruga zalaže za  etiku u poslovanju, znanje i društvenu odgovornost te na kraju godine dodjeljuje priznanja istaknutim pojedincima u gospodarstvu Hrvatske zaslužnima za promoviranje njenih vrijednosti.

Ove je godine MBA Croatia dodijelila nekoliko priznanja: za Najbolje predavanje – akademska zajednica Koradu Korleviću, za Poduzetnika godine 2018. Anti Mandiću, priznanje za Doprinos poslovnoj etici i društveno odgovornom poslovanju Nenadu Bakiću i MBA Croatia –Poslovna žena godine 2018. Ivani Budin Arhanić.

Krešimir Profaca, potpredsjednik udruge,je prilikom uručenja nagrade Budin Arhanić rekao: „MBA Croatia zalaže se zašto veću zastupljenost žena u poslovnom, a pogotovo menadžerskom svijetu. Stoga nam je vrlo važno da ovu posebnu nagradu dodijelimo te istaknemo važnost, uspjeh i doprinos osobe kojoj je dodjeljujemo. Zbog iznimnih rezultata koje tvrtka Valamar postiže, a u kojoj je Budin Arhanićzadužena za vrlo važne strateške i operativne funkcije – akvizicije i širenje poslovanja, digitalizaciju i inovacije, kvalitetu usluge, društvenuodgovornost, korporativne komunikacije i odnose s javnošću – i imajući na umu dase sve to događa u svjetski konkurentnoj grani industrije, a to je naš turizam, s ponosom smo joj dodijelili ovu nagradu.“

Ivana Budin Arhanić završila je studij ekonomije na Middlebury Collegeu u SAD-u 1999. godine. Nakon završenog studija tri godine radi kao konzultant za strateški menadžment u Bostonu i New Yorku te dvije godine u Luri  na širenju poslovanja u regiji. Dvogodišnji MBA studij završava 2007. na prestižnom fakultetu Harvard Business School, nakon čega nastavlja karijeru u Valamaru na raznim strateškim i upravljačkim funkcijama, gdje je od 2015. godine potpredsjednica za poslovni razvoj i korporativne poslove Valamar Riviere, piše u priopćenju iz ove tvrtke.

Pulski humanitarac Igor Loparić: Teže je pomoći ljudima u ruralnim mjestima

Pulski humanitarac Igor Loparić: Teže je pomoći ljudima u ruralnim mjestima

Porečki Lionsi na prijemu kod gradonačelnika - njihov humanitarni bal bit će 8. prosinca

Porečki Lionsi na prijemu kod gradonačelnika – njihov humanitarni bal bit će 8. prosinca