in

Poziv na prezentaciju natječaja „Mali projekti za bolje sutra“ za udruge iz Vrsara, Funtane, Kanfanara, Poreča i Novigrada

Fotka: TZ Vrsar

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva raspisala je sredinom ovog mjeseca drugi natječaj za male projekte u zajednici „Mali projekti za bolje sutra“ koji je otvoren do 18. listopada i za koji su financijska sredstva osigurana iz Fonda gradova i općina za ovu godinu. Ukupan fond za ovaj natječaj iznosi 140 tisuća kuna, a iznos koji mogu udruge dobiti za svoj projekt je do 15 tisuća kuna.

Kako bi se potencijalni prijavitelji upoznali s uvjetima natječaja, procedurom i osnovama pisanja projektnih prijedloga Zaklada organizira kratku edukaciju u srijedu, 3. listopada, u Općinskoj vijećnici Općine Vrsar, na adresi Trg Degrassi 1, s početkom u 14 sati. Ta je prezentacija namijenjena za udruge sa sjedištem u Vrsaru, Funtani, Kanfanaru, Poreču i Novigradu.

Ukoliko niste u mogućnosti sudjelovati na radionici u Vrsaru, Zaklada organizira predstavljanje u utorak, 2. listopada, u a i u utorak, 2. litopada, u Općinskoj vijećnici Općine Marčana na adresi Marčana 158, s početkom u 13 sati.

Radi organizacije predavanja potrebno je prijaviti se putem obrasca dostupnog na slijedećem linku: https://goo.gl/forms/cHUx9yZm92TgTPgO2.

Na natječaj se mogu prijaviti udruge koje imaju registrirano sjedište u članovima Fonda gradova i općina: Buzet, Buje, Labin, Novigrad, Pazin, Vodnjan, Poreč, Rovinj, Kanfanar, Svetvinčenat, Vrsar, Marčana, Motovun, Ližnjan, Medulin, Funtana i Bale.

Njemačka dobila EURO 2024.

Njemačka dobila EURO 2024.

Eurospin Hrvatska

Eurospin dolazi u Hrvatsku?