in

Pula: Stampedo na otvaranju šoping centra Max City vrijednog 400 milijuna kuna

Jučer je u Puli otvoren trgovački centar Max Cityu kojem se nalazi više od 60 trgovina, ugostiteljskih objekata i Cinestar kino s tri dvorane.

Prigodni program počeo je u 10.30, a brojno mnoštvo koje se okupilo na otvaranju pjesmom i doskočicama je zabavljao Šajeta, nakon kojeg je kratki govor održao Stevan Muidža, direktor trgovačkog društva Max City.

 – Prošle godine, 26. srpnja, prilikom polaganja kamena temeljca, najavili smo otvaranje na dan 8. studenog 2018. godine – i evo nas, danas otvaramo Max City, rekao je Muidža i zahvalio se investitorima i gradskim vlastima u Puli.

Cijela investicija u trgovački centar vrijedna je oko400 milijuna kuna, a u njemu će, kako se isticalo na otvaranju, raditi 500zaposlenika. Pulska šoping meka prostire se na površini većoj od 71.000 četvornih metara, od kojih u najam ide 30.000 kvadrata.

Među trgovcima koji su se smjestili u šoping centru su, među ostalim, Plodine, koja će otvoriti veliki supermarket, ali i Inditex Grupa, u čijem su sastavu brendovi poput Pull&Bear i Bershke, kao i poljska grupacija LPP, odnosno njene trgovine Mohito, Reserved, House, Cropp i Sinsay.

Među ostalim zakupcima su i brendovi poput H&M-a, Stradivariusa, Massa, Manga, SportVisiona i Shoostera, koje Pula već dugo očekuje. Naročito se to vidjelo ispred H&M-a gdje je na otvaranju bila uvjerljivo najveća gužva.

Radno vrijeme centra je od 9 do 21 sat, s iznimkom Plodina koji će raditi od 7 do 22 sata. Ugostiteljski objekti imaju prilagođeno radno vrijeme, objavio je portal Jutarnji.hr.

Noć kazališta u Poreču 17. studenog predstavom „Odraz“

Noć kazališta u Poreču 17. studenog predstavom „Odraz“

Poreština: U ponedjeljak počinje s radom mobilno reciklažno dvorište

Poreština: U ponedjeljak počinje s radom mobilno reciklažno dvorište