in

Ronald Korotaj odlazi iz Plave lagune

Foto: Parentium.com

Glasine o odlasku Ronalda Korotaja iz Plave lagune potvrdila je javna objava informacije na Zagrebačkoj burzi. Potvrdili su nam to i u samoj kompaniji, rekavši da će Korotaj na vlastiti zahtjev prestati biti član uprave s krajem ove godine. Imenovan je, podsjetimo, 8. prosinca prošle godine.

-Ronaldu Korotaju zahvaljujemo na doprinosu tijekom devet godina rada koje je proveo u Plavoj Laguni, posebice tijekom akvizicije Istraturista d.d. od strane Plave Lagune, poslije i pripajanja Istraturista te poslovne optimizacije i restrukturiranja. Želimo mu svako dobro u budućim poslovnim izazovima, ističu iz Uprave Plave Lagune.

U izjavi za Parentium Korotaj je rekao kako zahvaljuje Plavoj Laguni u kojoj je i započeo svoju karijeru u hotelijerstvu. -Ponosan sam na ostvarene rezultate, od povećanja vrijednosti kompanije rastom poslovanja, investicijskim projektima, inovacijama i razvojem talenata, provedbom društveno odgovornog i održivog poslovanja pa sve do razvoja turističke destinacije putem suradnje s lokalnim dionicima, rekao je Korotaj za parentium.com zaključivši kako se, nakon zaista bogatog iskustva u dinamičnoj hotelijerskoj industriji i okruženju Plave Lagune, sada vraća pravu kao svom inicijalnom pozivu. -Kolegicama i kolegama u Plavoj Laguni želim još mnogo uspješnih turističkih sezona, kao i da nastave ostvarivati sjajne rezultate“, rekao je Ronald Korotaj. (dp)

Obilježen Europski dan suzbijanja trgovanja ljudima

Obilježen Europski dan suzbijanja trgovanja ljudima

ISAP Tinjan 2018

Vikend odlične zabave – Bebek, Grašo i Pavat nastupaju na sajmu od pršuti u Tinjanu