in

Porečki Triatlon powered by Plava Laguna u nedjelju u Zelena Resortu

U nedjelju 14.10.2018. održat će se 6. izdanje utrke Poreč Triatlon powered by Plava Laguna, jedne od najljepših, najposjećenijih i najbolje organiziranih nezavisnih utrka u regiji. Poreč Triatlon je utrka s odličnom lokacijom, dobrim datumom održavanja, mikroklimatskim uvjetima, ne zahtjevnom, ali prelijepom biciklističkom stazom i pristupačnom startninom za sve sudionike.

Utrka obuhvaća plivanje 1900 m, vožnju biciklom dva kruga (83km ukupno) te trčanje 21 km (4 kruga).

Poreč Triatlon powered by Plava Laguna

„Poreč Triatlon smjestio se u glavnom gradu hrvatskog turizma koji ne živi samo od sunca, mora i besprijekornog turističkog imidža nego i otkriva svoje sportsko srce. Dugo toplo ljeto omogućuje plivanje sve do listopada. Plivanje u jednoj od najljepših uvala, vožnja biciklom kroz istarske vinograde na biciklistički ne zahtjevnoj tehničkoj stazi, trčanje po Lungo mare osiguravaju nezaboravan doživljaj za svakog natjecatelja“, ističe direktor utrke Goran Vrus.

„Sa šest javnih sportskih dvorana i odličnim uvjetima za bavljenje sportom, nije ni čudo da se Poreč naziva gradom sporta. Ali manifestacije poput Poreč Triatlona dokazuju da veliki trud i zalaganje pojedinaca čine pravu priču. Veselimo se još jednom izdanju ovog vrhunskog sportskog događaja“, ističe gradonačelnik Poreča Loris Peršurić.

Od ove godine Poreč Triatlon nosi naziv „powered by Plava Laguna“. „Triatlon je fantastična sportska manifestacija kojom produljujemo turističku sezonu, a  Zelena Resort i Poreč predstavljaju fantastičnu kulisu za sportaše koji se natječu. Mi ćemo učiniti sve da nam se sportaši i rekreativci osjećaju dobro došlima u našim objektima te smo im pripremili pregršt iznenađenja – od gastronomskih sadržaja do zabave nakon utrke“, ističu iz Plave Lagune.

Strategija razvoja destinacije podrazumijeva pozicioniranje kvalitetnog sadržaja koji može biti motivom dolaska velikog broja gosti u pred i posezoni.

„Naše programe  usmjeravamo kao motiv dolaska novih gostiju u destinaciju i želimo postati baza za zimske pripreme različitih sportkih grupa i profila sportaša – biciklista, rukometaša ili nogometaša – za to imamo odličnu sportsku infrastrukturu koja zajedno sa blizinom hotela čini jedinstvenu ponudu i razliku spram sličnih destinacija u okruženju. Svim učesnicima Poreč triatlona  želimo srdačnu dobrodošlicu u Poreč, a organizatorima zahvaljujemo što su ponovno prepoznali potencijal naše destinacije“, dodaje direktor TZ Poreč Nenad Velenik.

Više informacija o utrci, kategorijama i detaljima možete pronaći na https://porectriatlon.com/hr/o-utrci.

Hrvatski Telekom otpisuje građanima dugove do 17. listopada

Predstavljanje hrvatske turističke ponude na poslovnom sajmu u Riminiju