in

MARINA VRSAR osvojila drugo mjesto u Hrvatskoj – Ovo su ljudi koji su zaslužni za prestižno priznanje Nautičke patrole

Marina Vrsar osvojila je drugo mjesto kao lijepa, sigurna i prijateljska marina. Naime, četvrtu godinu zaredom novinarska posada Nautičke patrole Jutarnjeg lista pod pokroviteljstvom Hrvatske turističke zajednice i u suradnji s Ministarstvom turizma obilazila je najvažnije nautičke destinacije na Jadranu.

Foto: Marina Vrsar

Prošli su 32 marine i 22 sidrišta i male uvale, oplovili Jadran od sjevera do krajnjeg juga i uvjerili se kako se vrhunski nautički turizam održao, ako ne i povećao, uslijed pandemije koronavirusa. Zlato sidru osvojila je ACI marina Cres, koja je osvojila najviše glasova zadovoljnih nautičara, a odmah za njom našla se Marina Vrsar. Dodjela prestižnih nagrada Nautičke patrole organizirana je nedavno u Skradinu, gdje je nagradu u ime vrsarske komunalne tvrtke Montraker koja marinom upravlja preuzeo član Uprave Armido Gerometta.

Foto Jutarnji list

Posjetili smo marinu i predstavljamo vam djelatnike koji zaslužni za ovu nagradu u ovoj godini koju obilježavaju pandemija, neizvjesnost, restrukcije i uštede. No, gosti u Vrsaru to nisu osjetili, već su joj vjerni a svoje domaćine smatraju već prijateljima.

Svoje zadovoljstvo istaknuo je načelnik Ivan Gerometta.

Još jedna u nizu nagrada je potvrda kvalitete, predanosti i truda zaposlenika i uprave Montrakera i na tome im od srca čestitam i zahvaljujem. Ova nagrada ima posebnu težinu kada se uzmu u obzir izrazito zahtjevne okolnosti rada i poslovanja u ovoj osjetljivoj godini izazvanoj pandemijom koronavirusa te je dodatan plus promociji Vrsara kao destinaciji koja teži biti u vrhu destinacija u regiji, zadržavajući svoju prepoznatljivost i originalnost. Stoga, još jednom čestitam svim zaposlenicima Montrakera uz uvjerenje da će i u budućnosti nastaviti jednako uspješno poslovati i osvajati nagrade, naglasio je načelnik Gerometta.

Kako se osjeća pitali smo i voditeljicu marine Melita Kalčić Paulović.

Nagrada nam zasigurno puno znači, posebno u ovoj korona-godini, što nam je potvrda da svoj posao obavljamo kvalitetno i s puno truda, kao i poticaj da nastavimo u istom smjeru. Najveća nagrada nam je zadovoljstvo naših gostiju koji se osjećaju sigurno i ugodno, samim time što marina odiše domaćinskom atmosferom. Dugogodišnji boravak rezidentnih gostiju te velik broj uplovljavanja tranzitnih brodova govori o tome da nautičari dobivaju kvalitetnu uslugu. Naši djelatnici su se prilagodili novim mjerama u ovim posebnim okolnostima te pružali gostima najbolje što su mogli, ponosno je istaknula Kalčić Paulović.

Predsjednica Uprave Montrakera Nataša Radin Trifunović pridružila se čestitkama i zahvalila djelatnicima na trudu, radu i zalaganju, a gostima na povjerenju i dolasku bez obzira na okolnosti.

Evo kako je Nautička patrola opisala Marinu Vrsar u obrazloženju:

Marina Vrsar – Priznanje za osvojeno drugo mjesto

Lijepa sigurna i prijateljska marina, sanitarije su među najboljima na čitavom Jadranu. Cijela je marina vrlo čista i uredna, servisni centar s dizalicom iznimno je efikasan. Marinu krase tropske palme i skulpture kao i gradske rive, ulice, trgove, parkove i kampove što ih poklanjaju mladi skulptori polaznici ljetne kiparske škole u mjesnom kamenolomu Montraker. Posađeno je i tristotinjak maslina od čijih plodova marina radi ulje koje poklanja gostima. To je sukus izjava nautičara o Marini Vrsar, a u marini kažu da je čar baš u tome što nije velika pa se sprijatelje sa svakim gostom.

Već je u prethodnoj sezoni Marina Vrsar bila među top deset hrvatskih marina. Sjajno je uklopljena u samo mjesto pa je tada čak dobila najbolje ocjene gostiju za ugostiteljstvo, zabavu i ugodu. U ovoj sezoni ocjene gostiju dovele su je u sam vrh hrvatskih marina te je zaslužila Priznanje za osvojeno drugo mjesto.

Ostale nagrađene pronađite na poveznici https://www.jutarnji.hr/vijesti/nauticka-patrola/prestizno-priznanje-jutarnjeg-lista-zlatno-sidro-ove-godine-osvojila-aci-marina-cres-15024177

Preuzeto iz Jutarnjeg lista

KAŠTELIR: U tijeku deratizacija

ISTRA – Dva novozaražena u petak od 128 analiziranih briseva