in

PRILIKA ZA STUDENTE TURIZMA I EKONOMIJE: Uniline nudi stipendije i prvo radno iskustvo

Uniline, vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji, otvorila je svoj program stipendiranja namijenjen studentima turističkih, ekonomskih i ostalih srodnih fakulteta diljem Hrvatske. Studenti koji žele stipendiju Unilinea moraju se istaknuti akademskim uspjehom te pokazati motivaciju za razvoj karijere u turizmu. Dodatni uvjet za odabir stipendista je da su odabrali ekonomsko, financijsko ili turističko usmjerenje na svojim fakultetima te da su spremni svoju stručnu praksu i kasnije radni odnos zasnovati u Unilineu s mjestom rada u Puli ili Zagrebu.

Za stipendiju u iznosu od 1.250 kuna mjesečno prijaviti se mogu svi studenti završnih godina diplomskog ili preddiplomskog studija koji ne primaju drugu stipendiju od druge pravne osobe.  Uz novčani iznos, stipendisti će prilikom obveznog programa stručne prakse proći poseban mentorski program u kompaniji kroz koji će steći uvid u sve segmente rada u Unilineu i imati priliku upoznati osnovne zakonitosti rada u turizmu.

„Programom stipendiranja želimo potaknuti marljive i izvrsne studente te im olakšati studiranje kao i ulazak u svijet rada. Kao kompanija koja prati turističke trendove i kontinuirano otvara nova tržišta te posluje s partnerima iz cijeloga svijeta, u Unilineu nudimo mogućnost razvoja karijere u dinamičnom okruženju u turizmu. I sama sam odmah nakon fakulteta postala dio Unilineovog tima te se naposljetku zaposlila i napredovala. Pozivam sve zainteresirane studente da se prijave i postanu dio našeg tima”, istaknula je Nina Stepčić, koordinatorica ljudskih potencijala u Unilineu.

Osim formalnih kriterija, Unilineu je izuzetno bitna motivacija i ambicija kandidata. Uz motivacijsko pismo kao oblik prijave, studenti koji uđu u uži krug proći će pismenu i usmenu provjeru znanja, provjeru znanja stranog jezika i razgovor s Unilineovim stručnjacima.

Natječaj za stipendije otvoren je do 31. listopada, a više detalja o kompaniji te informacije o prijavi možete pronaći na web stranici – www.uniline.hr

Porečki Jadran teško poražen od Intera iz Zaprešića, slijedi težak derbi u Labinu

U porečkom Diamantu opet počinju fitness programi – GORAN PEIĆ–GAVRAN: “Novost su treninzi za tinejdžere”