in

TRAŽITE POSAO? Dani otvorenih vrata Valamar Riviere u Poreču i Rapcu

Porečka hotelijerska tvrtka Valamar Riviera ove će godine u visokoj sezoni zapošljavati gotovo 7.000 djelatnika u svojim hotelima, ljetovalištima i kampovima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika. Zato u petak, 1. veljače, otvara svoja vrata svim zainteresiranima za posao u najvećoj hrvatskoj hotelskoj kompaniji. Sve o uvjetima i prednostima rada u Valamaru posjetitelji će moći doznati na Danima otvorenih vrata 1. veljače u ValamArtist centru u Poreču od 9 do 16 sati i u Valamar Sanfior Hotelu u Rapcu od 10 do 15 sati.

Inače, Valamar Riviera se posljednjih godina pozicionirala kao najpoželjniji poslodavac u turizmu. Plaće su čak 27 posto više od prosjeka u turizmu, a kompanija svim zaposlenicima osigurava minimalno 5.000 kuna neto primanja za odrađeni puni fond sati. Uz to, Valamar provodi čak 21 program nagrađivanja zaposlenika, nudi redovne stimulacije te osigurava više od 22 sata edukacija i treninga po zaposleniku, piše u priopćenju pristiglom iz te kompanije.

Sezonski posao prvi je korak za stalni cjelogodišnji posao, a Valamar, kao najveći poslodavac u turizmu, za 2019. godinu nudi 1.200 ugovora za stalnog sezonca u okviru V+3 programa i 300 novih ugovora za stalni radni odnos.


Osim toga, svim sezonskim radnicima koji u Valamarove destinacije dolaze raditi iz drugih dijelova Hrvatske i regije osiguran je kvalitetan smještaj te topli obroci na teret poslodavca.

Kao velika kompanija koja se brzo razvija i raste, Valamar Riviera zapošljava djelatnike i stručnjake raznih profila. Od IT stručnjaka, specijalista za marketing, brand management, prodaju, financije, upravljanje investicijskim projektima do raznih zanimanja u operacijama poput konobara, recepcionara i spremačica, te brojne specijaliste kao što su kuhari, slastičari ili sommelieri. Upravo je zato rad u Valamaru prilika za razvoj karijere, a ne samo prilika za jednokratnu zaradu preko ljeta.

Pronađen ljudski kostur kod Dajle

Ministar Zdravko Marić: “Iznos jamstava za Uljanik dovoljan je da svaka novorođena beba dobije 15.000 eura”