in

U Poreču ovog tjedna 2. HOW festival

Foto: HOWfestival.com

Hotel Operations Weekend (HOW) prvi je festival u Europi na temu hotelskih operacija. Njegovo drugo izdanje održat će se na porečkom otoku Sv. Nikola 4. i 5. listopada, a cilj mu je okupiti predstavnike turističkog i hotelskog srednjeg menadžmenta iz cijele regije, predstaviti međunarodne trendove u hotelskim operacijama i primjere dobre prakse, olakšati implementaciju novih proizvoda i usluga, te osigurati zabavu i umrežavanje sudionika.

Prvi festival okupio je više od 500 sudionika te se većina hotelijera složila kako je HOW vodeće mjesto okupljanja hotelijera srednjeg menadžmenta. Sudionicima će se predstaviti svjetski trendovi u hotelskim operacijama, ali i potaknuti ih na implementaciju novih usluga i proizvoda. Drugi festival po redu održava se u Valamar Collection Isabella Island Resortu.

Koncept festivala usmjeren je na podizanje kvalitete hotelskog poslovanja i usluga. HOW omogućava svojim partnerima umrežavanje s hotelijerima iz cijele regije te razvoj B2B poslovanja. HOW partneri mogu upoznati potencijalne partnere sa svojom ponudom kroz različite modele suradnje.

Sudionici će biti direktori hotela i njegovi pomoćnici, te direktori/voditelji hotelskih operacija, prodaje i marketinga, ljudskih resursa, odjela domaćinstva, wellnessa, hrane i pića, recepcije, tehničke službe, restorana, barova i kontrolinga.

Predavači dolazi iz nekoliko zemalja, a tko su i koje će se teme obraditi na konferenciji može se pogledati na službenoj stranici www.howfestival.com.

Porečani i gosti popili više od 40 hektolitara piva na istarskom Oktoberfestu

Novigrad Run

Novigrad postaje trkačko središte Hrvatske