in

Umirovljenici Plave Lagune iz Poreča na druženju u Park Resortu

Bivši radnici Plave Lagune okupljeni u Sekciju umirovljenika Plave Lagune, koji djeluje pri Udruzi Klub umirovljenika Galija, obišli su novu investiciju Park Resort. Plava Laguna u ovaj je objekt uložila više od 35 milijuna eura, a riječ je o obiteljskom proizvodu koji se sastoji od 309 smještajnih jedinica, od čega u hotelu 154 soba i suiteva, 91 garden suites , 43 apartmana te 21 vile. Ovoga ljeta, u samoj špici u resortu je boravilo više od 1100 osoba.

Većina bivših radnika Plave Lagune u nekom je trenutku radila i u hotelu Park, odnosno nekadašnjem Turistu, a predsjednik ogranka umirovljenika Plave Lagune Đorđe Ostojić, nekada je bio direktor ovog hotela.

Više od 60 bivših radnika Plave Lagune obišlo je tako novu investiciju, koja sada izgleda potpuno drugačije nego ranije. „Ovo je početak aktivnije suradnje s bivšim radnicima Plave Lagune, pri čemu ih želimo informirati o svim zbivanjima u kompaniji, s obzirom da je većina njih cijeli životni vijek provela u Plavoj Laguni. To su ljudi koji su dio sebe utkali u Plavu Lagunu i stoga smo im veoma zahvalni“, poručuju iz Uprave Plave Lagune.

Bivše radnike tako su kroz resort proveli Ivan Stojnić, direktor Profitnog centra 3 i Barbara Legović Kucelin, direktorica Park Resorta.

„Pri porečkoj Udruzi umirovljenika Klub Galija osnovana je za ovu godinu sekcija umirovljenika Plave Lagune. Veliko nam je zadovoljstvo što će Plava Laguna na ovaj način ostvariti čvršću i jaču suradnju nekadašnjih radnika Plave Lagune, koji su je izgrađivali i svoj radni vijek utkali u Lagunu kakva je danas. Na tome smo im neizmjerno zahvalni i želimo omogućiti da svoje umirovljeničke dane provedu veoma kvalitetno i ispunjeno“, ističe predsjednik sekcije Đorđe Ostojić koji je imao priliku gledati izgradnju gotovo svih hotela, s obzirom da je u Laguni proveo 37 godina.

Za sedam dana počinje prvi Istra & Craft Beer Festival u Poreču

Za sedam dana počinje prvi Istra & Craft Beer Festival u Poreču

Dječji tjedan u porečkoj knjižnici

Dječji tjedan u porečkoj knjižnici