in

ELVIS GERŽINIĆ iz Vižinade je finalist u izboru za hrvatskog SUPER TATU – glasajte za njega!

Foto: Privatni album

Elvis Geržinić iz Vižinade finalist je u natječaju za Super tatu, u kategoriji Tata animator i to na portalu Miss 7 mama u vlasništvu dnevnika 24 sata.

Elvis sa svojim kćerima

-Supertata je onaj koji mijenja pelene kao mađioničar, tata koji može umiriti i uspavati i najplačljivije bebe, onaj koji uspije nahraniti i najveće izbirljivce, koji pjeva najslađe pjesmice i uvijek izvuče najveći osmijeh na licu svoje bebe. Tražimo tatu koji može živjeti od samo jednog osmijeha malog ljudskog bića u 4 kategorije: Tata koji premata, Tata animator, Tata hranitelj, Tata uspavljivač. Pročitaj priču o finalistu u kategoriji Tata animator i pomozi nam da odaberemo Supertatu! Uz ovog tatu nema dosade, priča najljepše bajke, pjeva pjesmice i uvijek donese neku novu igračku. Uz njega nema dosade, bebe uvijek imaju osmijeh na licu i radoznali pogled u svijet, piše na ovom portalu.

Elvisa je prijavila supruga. Evo što još piše o njemu:

“Ja sam djevojčica Meri. Još sam malena. Imam malo godina, ali jako dobro znam da Jakov iz mog vrtića luduje za Supermanom, a moj dečko Jure za Spidermanom. A ja sam luda za mojim Supertatom. Elvis mu je ime. Jako mi fali jer je po cijeli tjedan daleko od mene. On vozi kamion. Veliki, bijeli kao snijeg. I putuje po Europi, daleko, od zemlje do zemlje. Moja mama kaže da ga ceste grle umjesto nas da ne bude tužan. Ono što moj tata meni sve ispriča kad me navečer zove, ne stane ovdje. On ne čita slikovnice kao mama, nego izmišlja svašta, nove priče i likove, čudne stvorove maštovitih imena koja umjesto voća jedu oblake. Moj tata svira i saksofon. A imam i veeeeliku seku koja isto svira saksofon. Onaj malo manji. A ja? Ja sviram najmanji! To mi je tata naručio kod Djeda Mraza.

Kad tata subotom dođe kući, s vrata nam vikne: “Prdac mali, prdac veliki, za pola sata nastupamo!” A onda krene muzika. Tata pjeva i puše, seka isto, a ja ih pratim, okrećem im note i bojim svoje djetinjstvo u najljepše boje! Bez moga Supertate bilo bi sve puno tužnije… Samo on zna u dva dana zbiti i priče i note i pjesme i penjanje na brdo blizu našega sela. A kad je daleko, samo su njegove ruke tako duge da me mogu maziti po kosi dok ne utonem u san. Ceste, čuvajte mi tatu…”

Elvis je vrlo svestran, jer osim što brine o obitelji, stigne i svirati u Limenoj glazbi Zajednice Talijana Vižinada i raditi u mjesnom Dobrovoljnom vatrogasnom društvu. Ovaj kandidat za Super tatu općenito je vrlo aktivan u svojoj zajednici.

Stoga idite na https://miss7mama.24sata.hr/roditelji/tata-i-beba-posebna-je-veza/kad-tata-elvis-do-e-doma-pocinje-obiteljski-koncert-11858 – miss7mama.24sata.hr i glasajte za Elvisa iz Vižinade.

20. RALLY POREČ počinje u petak, Veliko parkiralište zatvara se noćas u ponoć i otvara 14. listopada

ISTRAMET: Od petka osjetno toplije, Španjolska se grije na 36 °C