in

Ivana Paradžiković više ne vodi ‘Provjereno‘? Ekipi emisije obznanjeno da više nije dio emisije

S Nove TV su tek kratko rekli da nisu raskinuli ugovor s voditeljicom i urednicom, no nje u emisiji nema već tri tjedna

Urednica i voditeljica emisije “Provjereno” Ivana Paradžiković već tri tjedna četvrtkom ne vodi popularnu emisiju čije je zaštitno lice. Trenutno ovaj nagrađivani istraživački magazin vodi reporterka Ema Branica, dok je urednik postao Mato Barišić, također jedan od reportera.

Mnogi gledatelji pitaju se što se dogodilo s Ivanom. Još prije tri tjedna, kada se u redovnom terminu četvrtkom nije pojavila na malim ekranima, Slobodna Dalmacija je upitala PR službu Nove TV koji je razlog zašto je nema u emisiji. Oni su tada rekli kako “možemo komunicirati da “Provjereno” do daljnjeg vodi Ema Branica, a uređuje Mato Barišić”, navodi Jutarnji list.

Kako Slobodna Dalmacija saznaje iz više pouzdanih izvora, Ivana Paradžiković više nije dio “Provjerenog”. Njihovi im izvori kažu kako je tijekom jučerašnjeg dana direktorica Informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum sazvala cijelu ekipu emisije “Provjereno” te im je na sastanku kazala za navedene promjene. 

Što se točno dogodilo i znači li ovo da Paradžiković napušta i Novu TV, zasad se može samo nagađati.

Kad su prvi put nazvali Ivanu da je pitaju što se zapravo dogodilo, sve što je rekla bilo je: “Molim vas, zovite Novu TV, imam temperaturu, ne, ne, ne mogu…”

Upit su poslali i Novoj TV, odakle su ubrzo odgovorili: “Nova TV nije raskinula ugovor s Ivanom Paradžiković”.

Na zamolbu da pojasne je li voditeljica i urednica skinuta s emisije te je li možda pod nekom suspenzijom – odgovor do zaključenja pisanja ovog teksta nisu dobili, iako su zamolili da ga pošalju do 18 sati, piše Jutarnji.hr.

Još su jednom kontaktirali i samu voditeljicu koja im je u poruci samo kratko napisala: “Dobili ste odgovor na upit od našeg PR-a, srdačan pozdrav!”

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Započeo porečki festival Ekolo 3

POREČ: Karate klub Finida županijski prvak u katama