in

Još tri osobe pozitivne u Zadru – među njima i BORNA ĆORIĆ

Ćorić i Dimitrov/Facebook Adria Tour

Teniske zvijezde koje su nastupile na teniskom turniru ‘Adria Tour‘ u Zadru u nedjelju kasno navečer dovezene na testiranje

Načelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županije Šime Vicković potvrdio je za HRT da su još tri osobe pozitivne na koronavirus, nakon što se jučer doznalo da je Grigor Dimitrov zaražen. Nakon toga su testirane1023 osobe, piš Jutarnji.hr.

N1 javlja da je među njima i Borna Ćorić i kondicijski trener ranije zaraženog Dimitrova i još jedan trener. Ćorić je na svom Instagramu napisao:

‘Pozdrav svima, želim vas informirati da sam pozitivan na Covid-19. Molim sve koji su bili u kontaktu sa mnom zadnjih nekoliko dana da se testiraju. Jako mi je žao ako sam prouzročio bilo kome problem. Dobro se osjećam i nemam simptome. Čuvajte se. Šaljem svima puno ljubavi!’

Mediji javljaju da je testiranje u Hrvatskoj odbio Novak Đoković, koji se planira javiti liječniku u Beogradu, iako je – ispostavilo se jutros – pozitivan na koronavirus i njegov kondicijski trener.

– Organizira se smještaj, tzv karantena u kojoj će biti smještene igrače pozitivne na koronavirus i stručno osoblje, u izradi je i popis njihovih kontakata. Formirani su dodatni timovi, otvorene telefonske linije – rekao je Vicković za HRT.

Dimitrov je igrao turnir Adria tour u Zadru, gdje je bio u kontaktu s mnogim ljudima. Nakon što se povukao s turnira, objavljeno je da je zaražen koronavirusom. U samoizolaciju sada moraju svi koju su bili s njim u kontaktu, a u Zadru su u tijeku testiranja. 

Teniske zvijezde koje su nastupile na teniskom turniru ‘Adria Tour’ u Zadru u nedjelju kasno navečer dovezene su ispred zgrade poliklinike i Zavoda za javno zdravstvo u Zadru gdje ih je dočekao glavni epidemiolog zadarske županije dr. Alan Medić. Bilo je tamo gotovo cijelo društvo koje je preko vikenda uveseljavalo brojnu publiku na Višnjiku – Marin Čilić, Borna Ćorić, Alexander Zverev, Donna Vekić, piše Jutarnji.hr.

DOBILI NOVČANU I ZATVORSKU KAZNU: 37-godišnjak po Puli vozio s 3,68 promila, a 23-godišnjak u Rovinju s 1,26 promila

BUZET/POREČ: Pijani vozači dobili kaznu od 40.000 kuna

FUNTANA: Vijenci u čast Danu antifašističke borbe

FUNTANA: Vijenci u čast Danu antifašističke borbe