in

Online trgovina: Valamar pokrenuo novu uslugu Valfresco Direkt

Valamar Riviera pokrenula je Valfresco Direkt, online trgovinu s dostavom koja će od ponedjeljka 8. lipnja biti otvorena svima koji imaju adresu u Istri. U ponudi Valfresco Direkta nalazi se široki izbor svježih domaćih proizvoda i namirnica pod oznakom OPG Istra, tradicionalna polugotova i gotova jela iz Valfresco kužine i druge potrepštine koje inače kupujete u vašem marketu. Ukratko, Valfresco Direkt je domaća kužina i lokalna špeža koju možete povoljno nabaviti iz udobnosti Vašeg doma.

Valamar je pokrenuo Valfresco Direkt u samo 60 dana kako bi izvrsna ponuda najboljih obiteljskih gospodarstava i domaćih proizvođača postala dostupna u čitavoj Istri po konkurentnim cijenama. Valfresco Direkt je online tržnica povrća, voća, mesa, mesnih i morskih delicija, sireva, mliječnih proizvoda, domaćih pašti, vina, craft piva, maslinovih ulja i brojnih drugih ekološki uzgojenih proizvoda.

Valfresco Direkt također dostavlja tradicionalna, svježe pripremljena gotova i polugotova jela iz Valfresco Kužine pa tako možete naručiti istarsku maneštru, žgvacet ili šugo od boškarina, pasticcio kojeg samo još nekoliko minuta završite u pećnici, svježe istarsko meso pripremljeno za roštilj te brojna druga jela poput juha, salata i domaćih kolača.

Dostava na kućni prag svakog dana

Valfresco dostava je dostupna svakog dana, uključujući nedjeljom i blagdanima, a dovoljno je da kupac izvrši narudžbu do 13 sati kako bi mu proizvodi bili dostavljeni već idućeg dana, uz mogućnost plaćanja  gotovinom pouzećem ili kartično online. Dostava naručenih proizvoda je do 20. lipnja besplatna za sve iznose, a nakon 20. lipnja ostat će besplatna za sve iznose kupovine iznad 300 kuna.  Valfresco Direkt također nudi dostavu gostima odnosno turistima u kućama za odmor, a Valfresco usluga pokreće se sredinom lipnja i u Valamar kampovima.

OPG Istra

Valfresco Direkt na jednom mjestu okuplja lokalna obiteljska poljoprivredna gospodarstva s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica pod oznakom OPG Istra. Valamar je do sada dao podršku suradnji s pedesetak odabranih OPG-ova i lokalnih proizvođača iz Istre, a osim istarskih proizvoda u ponudi će se naći i vrhunski proizvodi iz Slavonije i Dalmacije s ciljem proširenja suradnje na partnere iz svih dijelova Hrvatske.

.

La Pentola i usluge marendi i cateringa

Valfresco također nudi dostavu gotovih jela iz Valamarovih restorana La Pentola u Poreču i Rapcu čiji menui su dostupni na web stranici.

Valfresco nudi i usluge cateringa za razne svečanosti, rođendane, skupove i ostale evente, uključujući i ukusne i pristupačne marende za poduzeća – bilo da njihovi zaposlenici rade u uredu ili vani na terenu, uz najviše ugostiteljske standarde te Valamar garanciju kvalitete i sigurnosti.

Valfresco Direkt usluga će od 8. lipnja biti dostupna diljem Istre, a s vremenom će korištenje ove online usluge s ponudom vrhunskih domaćih proizvoda biti omogućeno i u ostalim Valamarovim destinacijama i drugim krajevima Hrvatske.

institut za poljoprivredu i turizam poreč

POREČ: POTICANJE LOKALNE POLJOPRIVREDNE PROIZVODNJE kroz suradnju s udrugama, Institutom za poljoprivredu i turizam, te županijom, općinama i gradovima…

Stancija Vodopija bez vode 3. lipnja