in

Poznati Hrvati u doba epidemije za odmor odabrali Istru

Glumac Slavko Sobin u Kotlima/Instagram

Brojni poznati Hrvati – glumci, pjevači i drugi koji se inače na svojim društvenim mrežama hvale inozemnim destinacijama, ovih su dana za odmor odabrali Istru. Sudeći po fotografijama na Instagramu jedva su dočekali ublažavanje mjera, posebice ukidanje međužupanijskih propusnica što im je dalo slobodu kretanja.

Poznati Hrvati u doba epidemije za odmor odabrali Istru

Mnoge je Hrvate to navelo da krenu na jadransku obalu, a ovu dugoiščekivanu situaciju rado su iskoristile i domaće zvijezde.

Kako je objavio portal Miss7.24sata.hr, Jelena Veljača pohvalila se snimkom na kojoj njezina kći Lena uživa u bazenu a taj je trenutak popratila opisom “ona će imati najbolje uspomene”. Premda producentica nije željela otkriti točnu lokaciju u Istri na koju se zaputila na odmor, oštro oko njezinih pratitelja vrlo je brzo primijetilo kako se radi o kući u vlasništvu njezine prijateljice Ive Radić, smještenoj nedaleko od Rovinja.

Poznati Hrvati u doba epidemije za odmor odabrali Istru

U goste su im stigli pjevač Luka Nižetić i glumac Slavko Sobin, kojeg već mjesecima gledamo u domaćoj sapunici “Drugo ime ljubavi” na Novoj TV, mada će mnogima ostati u sjećanju i zbog uloge u lani prikazanoj seriji “Na granici”. Da se opušta u jednoj lijepoj vili za odmor u Istri pohvalila se i Ella Dvornik.

Poznati Hrvati u doba epidemije za odmor odabrali Istru

Što su sve radili i gdje su bili pogledajte na fotografijama, odnosno na portalu https://miss7.24sata.hr/.

Dvoboj Ivanišević-Prpić i Tony Cetinski otvaraju 30. ATP u Umagu

Teniski ATP turnir u Umagu otkazan!

Italija otvara granice za građane EU - Istoga dana ukida se zabrana slobodnog kretanja unutar cijele države

Italija otvara granice za građane EU – Istoga dana ukida se zabrana slobodnog kretanja unutar cijele države