in

ZARAZA U ZADRU: Novak Đoković i njegova supruga pozitivni na koronavirus, zaražena i novinarka HRT-a

Foto Adria Tour

Najbolji tenisač svijeta objavio vijest koju je iščekivao cijeli svijet – rezultate svog testiranja. Navodno zaražena i novinarka HRT-a Mirna Zidarić koja je intervjuirala tenisače u Zadru

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković zaražen je koronavirusom, objavili su danas beogradski mediji.

Đoković se, podsjećamo, nije testirao u Zadru nakon otkazivanja finala Adria Toura i objave o pozitivnom nalazu Grigora Dimitrova, već je s obitelji otputovao u Beograd.

Tamo je testiran jučer, zajedno s obitelji, a sada su objavljeni rezultati nalaza.

“Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin nalaz je pozitivan, a djeca su negativna. Sve što smo napravili u posljednjih mjesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namjera. Naš je turnir bio humanitarnog karaktera s idejom da pomognemo tenisačima iz regije, da im omogućimo uvjete da igraju i ostvare prihode, te lakše prebrode ovaj težak period. Istovremeno smo željeli poslati poruke solidarnosti, poštovanja i fair-playa”, rekao je Đoković.

Đokoviću sada predstoji dvotjedni boravak u karanteni.

“Organizirali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio, vjerujući da su se stekli uvjeti za njegovo održavanje. Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave liječnika i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati. Nadam se da se ničija situacija neće komplicirati i da će svi biti dobro. Ja ću ostati u samoizolaciji sljedećih 14 dana i ponoviti test za 5 dana”, dodao je najbolji tenisač svijeta, objavio je Jutarnji.hr.

Jutarnji piše i da je sportska novinarka i urednica na HRT-u, Mirna Zidarić (50) pozitivna je na Covid-19. Tragom vijesti koju smo čuli s HRT-a informaciju smo pokušali provjeriti u razgovoru sa Zidarić koja zasad nije imala komentara.

– Ne mogu vam sada ništa reći. Znat ću vam više reći nakon presice stožera u 14 sati – rekla je Mirna Zidarić u kratkom telefonskom razgovoru.

Zidarić je proteklih dana bila u Zadru gdje je za HRT pratila teniski turnir Adria Tour organiziran na inicijativu srpskog teniskog šampiona Novaka Đokovića, a intervjuirala je Bornu Ćorića, našeg tenisača kod kojeg je potvrđena zaraza.

Više na portalu Jutarnji.hr.

POREČ: Narodni trg dobio novi asfalt i signalizaciju za bolju sigurnost u prometu

GRAD POREČ poziva dostavljače da se jave radi dobivanja odobrenja za ulazak u stari grad

FOTOGALERIJA:  S promocije knjige porečkog vizionara pod čijim je vodstvom stvorena Plava laguna - “Anton Štifanić Nini – Prekinute vizije"

U FUŠKULINU promocija knjige „Anton Štifanić Nini – Prekinute vizije“