in

Ako tražite posao u Istri evo što se nudi u Rovinju, Umagu, Bujama, Novigradu, Poreču, Puli…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Proficio d.d. zapošljava djelatnika za administrativno – recepcijske poslove (m/ž). Mjesto rada je Rovinj, a prijave su otvorene do 1.11. Od kandidata se očekuje minimalno srednja stručna sprema, poznavanje MS Officea, razvijene komunikacijske vještine, visoka organiziranost, brzina, preciznost i temeljitost prilikom izvršavanja zadataka. Prijavite se.

posao.hr (za klijenta) traži u Novigradu, Umagu i Bujama voditelja turističkog naselja (m/ž), marketing managera (m/ž), spremača – sobara (m/ž) te voditelja održavanja (m/ž). Rok prijave je 13.10. Provjerite uvjete i aplicirajte.

Mango Moda d.o.o. zapošljava na poziciji pomoćnik u prodaji (m/ž) – pola radnog vremena. Mjesto rada je Pula – Max Stoja, a prijave su otvorene do 13.10. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, dobre komunikacijske vještine, odgovornost, marljivost, pozitivan pristup radu te fleksibilnost u radu. Prijavite se.

Projekt i.m. 2000 d.o.o. traži prodajnog savjetnika / dizajnera (m/ž) u Poreču. Prijave su otvorene do 14.10. Potrebna je informatična pismenost, poznavanje stranih jezika te minimalno viša stručna sprema. Aplicirajte.

Meneghetti d.o.o. zapošljava vrtlara (m/ž). Mjesto rada je Bale, a prijave su otvorene do 21.10. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, fleksibilnost radnog vremena, sposobnost organizacije rada, proaktivnost u rješavanju problema. Aplicirajte.

McDonald’s zapošljava radnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijave su otvorene do 4.10. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, stabilno i sigurno radno mjesto, edukacije te redovno povećanje plaće svaku godinu. Aplicirajte.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž) u Umagu. Rok prijave je 15.10. Potrebna je srednja stručna sprema, poželjno prometnog ili tehničkog smjera, radno iskustvo od najmanje šest mjeseci, poznavanje principa rada u skladištu, poznavanje rada u MS Officeu, znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se.

Studenac d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Raši. Rok prijave je 21.10. Glavne su odgovornosti  izlaganje robe, kontrola kvalitete i roka trajanja robe, rad na blagajni, rad na salamoreznici, brzo, točno i uredno izvršavanje zadanih poslova, izražena ljubaznost u odnosu prema kupcima. Prijavite se ovdje.

ELEKTRO M. A. j.d.o.o. zapošljava pomoćnog elektroinstalatera (m/ž) u Puli. Rok prijave je 28.10. Glavne odgovornosti su izvođenje elektroinstalacija, montaža lampi, montaža prekidača, montaža utičnica. Nudi se mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Nera d.o.o. zapošljava kontrolora i voditelja proizvodnje (m/ž). Mjesto rada je Buzet, a prijave su otvorene do 6.10. Posao podrazumijeva kontrolu varova na kabinama, kontrolu materijala prilikom uvoza, kontrolu zaprimljenog materijala sa nacrtima i slično. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Provjerite više ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Sadržaj ovog članka odgovornost je portala posao.hr. 

Radionica suhozida: Provedite aktivan vikend u parku skulptura Dubrova

Ususret 22. INA Rallyju Poreč 2021.: Deset brzinaca, 72 posade i zatvorene ceste diljem Poreštine