in

Ako tražite posao u ISTRI pogledajte nova radna mjesta u Novigradu, Bujama, Rovinju, Umagu, Savudriji…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Workforce za potrebe klijenta zapošljava prodavača (m/ž) u Rovinju i Puli. Rok prijave je 11.7. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, iskustvo u maloprodaji, fleksibilnost rada u smjenama i vikendima, računalna pismenost i poželjno je znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi mogućnost rada za internacionalnu modnu grupaciju, priliku za napredovanjem i usavršavanjem unutar kompanije, dinamično radno okruženje te pozitivnu radnu atmosferu. Prijavite se.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava u Umagu na pozicijama skladištar (m/ž) i strojar 3 (m/ž). Prijave su otvorene do 30.7. Od kandidata se očekuju organizacijske i analitičke vještine, fleksibilnost i komunikativnost te pozitivan stav i kreativan duh. Poželjno je iskustvo u radu s HACCP i ISO normama. Aplicirajte.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava pomoćnog radnika u skladištu i na kamionu (m/ž). Mjesto rada je Rovinj, a prijave su otvorene do 16.7. Posao obuhvaća sudjelovanje u dostavi robe po dostavnim mjestima, sudjelovanje u procesu komisiniranja robe, izvršavanje prijevoza ambalaže, gotove robe, materijala i ostale radnje. Uvjeti su NKV, KV, komunikativnost, spremnost za rad i odgovoran pristup poslu. Prednost je položen ispit za rukovanje viličarem. Prijavite se.

Easy Consult d.o.o. za klijenta traži barmena (m/ž). Mjesto rada je Buje, a prijave su otvorene do 1.8. Posao podrazumijeva odgovornost na radnom mjestu, popisivanje robe, napredno poznavanje miksologije, razvoj signature koktela i slično. Poslodavac nudi smještaj, rad u dvije smjene, neto plaću do 12.000 kuna i dugoročno radno mjesto. Aplicirajte.

Dermoestetik d.o.o. zapošljava radnika u laboratoriju kozmetike (m/ž) u Novigradu. Rok prijave je 21.7. Potrebna je srednja stručna sprema, sklonost timskom radu, pedantnost i odgovoran pristup poslu. Poželjno je znanje osnovnih kompjuterskih programa te je poželjno posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijavite se.

Rezidencija Skiper d.o.o. zapošljava djelatnika u odjelu golfa – rangera (m/ž) u Savudriji. Rok prijave je 18.7. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, godinu dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, dobro poznavanje engleskog jezika te izvrsne komunikacijske vještine. Poslovi se sastoje od obavljanja dnevnih poslova golf igrališta, pripreme i nadzora nad pružanjem usluga igranja golfa na igralištu i vježbanja na vježbalištima. Detalje provjerite ovdje.

Mulino d.o.o. zapošljava voditelja marketinga i prodaje (m/ž). Mjesto rada je Plovanija, a prijave su otvorene do 21.7. Posao obuhvaća prezentaciju, promociju i prodaju smještajnih i ugostiteljskih kapaciteta, postizanje optimalne popunjenosti kapaciteta uz ostvarivanje najbolje moguće cijene. Potrebno je aktivno sudjelovanje u izradi i provedbi marketinških kampanja. Detalje provjerite ovdje.

Marana transporti zapošljavaju strojara (m/ž) u Vodnjanu. Rok prijave je 20.7. Posao obuhvaća rad na različitoj građevinskoj mehanizaciji i godinu dana radnog iskustva. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Frizerski obrt Sany zapošljava frizera (m/ž). Mjesto rada je Pula, a prijave su otvorene do 15.7. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Detalje provjerite ovdje.

Kamen d.d. zapošljava procesnog radnika (m/ž) u Pazinu. Rok prijave je 31.7. Od kandidata se traže organiziranost, točnost i odgovornost prilikom obavljanja poslovnih zadataka, timski rad. Osigurana je naknada za topli obrok, radna odjeća i obuća, te osobna zaštitna sredstva za rad. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

U četvrtak vrhunac toplinskog vala, za jednu regiju izdano crveno upozorenje

POREČ: Pri kraju prvo natkriveno boćalište, gradi se i cesta između Kukci i Bašarinke