in

Ako tražite posao u ISTRI pogledajte što se nudi u Poreču, Puli, Umagu, Rapcu…

Ilustracija

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno!

Financijska agencija zapošljava djelatnika poslovnice – referenta (m/ž). Mjesto rada je Rovinj. Od kandidata se očekuje usmjerenost na klijente, sposobnost upravljanja vremenom i proaktivnost te razvijene komunikacijske vještine. Potrebna je završena viša stručna sprema ekonomskog, pravnog ili drugog smjera te 8 mjeseci radnog iskustva. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Globalna hrana d.o.o / McDonald’s zapošljava radnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Poreč. Radna pozicija obuhvaća pripremu legendarnih McDonald’s burgera i krumpirića u visokotehnološki opremljenom prostoru te osiguravanje jedinstvenog okruženja za goste kroz vrhunsku uslugu. Prijave se zaprimaju putem brze prijave na linku.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži radnika na sortiranju i pakiranju gotovih proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Umag. Kandidat obavlja jednostavne poslove sortiranja i pakiranja gotovih proizvoda na stroju, uredno odlaže i pakira gotove proizvode te zahtijeva odgovornost za pravilno i kvalitetno sortiranje te pakiranje. Prijavite se putem linka.

Privatna osoba traži osibnog asistenta za osobu s invaliditetom (m/ž). Mjesto rada je Pula i okolica. Kandidatu je potrebna završena srednja stručna sprema, liječnička povrda o općoj psihofizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti te uvjerenje da protiv kandidata nije pokrenut kazneni postupak. Prijave se zaprimaju putem linka.

KADRA JOBS zapošljava vozača C kategorije (m/ž). Područje rada je Istra. Posao obuhvaća dostavu robe kupcima, istovar i utovar robe, povratne ambalaže i ambalažnog optpada te slaganje ambalaže. Prijavite se jednostavno putem brze prijave na linku.

Maslinica d.o.o. zapošljava referenta u rezervacijskom centru (m/ž). Mjesto rada je Rabac. Od kandidata se traži završena srednja ili viša stručna sprema, razvijene komunikacijske i prodajne vještine te izvrsno poznavanje najmanje 2 strana jezika u govoru i pismu. Prijavite se putem brze prijave.

Studio Kaić zapošljava tehničkog crtača – projektanta (m/ž). Mjesto rada je Pula. Traži se diplomirani arhitekt ili inženjer građevine sa iskustvom ili tehnički crtač sa iskustvom u izradi tehničke dokumentacije za glavne projekte. Više informacija za prijavu potražite na linku.

Camaloon zapošljava content writer for UK market (m/f). Posao se obavlja iz udobnosti vlastitog doma. Od kandidata se očekuje priprema dobro strukturiranih skica sa smjernicama SEO-a pomoću sustava za upravljanje sadržajem, lektoriranje i uređivanje objava na blogu  te koordinacija s marketinškim i dizajnerskim timom. Prijave se zaprimaju putem linka.

Employment Outsourcing traži call center sales specialist with croatian and english – remote job (m/f). Radna pozicija zahtijeva kontaktiranje klijenata sa izgradnjom dobrih odnosa i povjerenja te istraživanje potreba kupaca i savjetovanje u području ponuđenih proizvoda. Prijave se zaprimaju putem linka.

AA Euro Croatia d.o.o. traži osobu za radno mjesto front end developer (m/f) koji će rad vršiti od kuće. Posao zahtijeva izuzetno dobre informatičke vještine, dobro poznavanje algoritama i sposobnost rješavanja problema vezanih za grafiku. Ljubav prema 3D modeliranju, računalnoj geometriji i razvoju računalnih grafičkih algoritama potrebna je za istinsko uživanje u radu. Prijave se zaprimaju putem linka.

Ostatak ponude poslova potražite na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!

PROMO – Portal Posao.hr

foto grad novigrad projekt wonder u bujama

Grad Novigrad u Bujama predstavio projekt WONDER „Child friendly destinations“

casa mille olivi buzet ana pisak

Buzetska „Casa mille olivi“ najbolja kuća za odmor u Hrvatskoj