in

Ako tražite posao u ISTRI pogledajte što se nudi u Umagu, Pazinu, Novigradu, Grožnjanu, Oprtlju, Puli…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Ljekarne Prima Pharme zapošljava farmaceutskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Pula, a prijave su otvorene do 5.9. Uvjeti su srednja stručna sprema i položen stručni ispit. Glavne su odgovornosti izdavanje lijekova bez recepta i ostalih proizvoda, stručno savjetovanje pacijenata, rad u laboratoriju, prijem i smještanje lijekova i ostalih proizvoda te vođenje različitih evidencija. Prijavite se.

Manpower zapošljava operatera u pozivnom centru na talijanskom jeziku (m/ž) za Istru. Rok prijave je 7.9. Poslodavac nudi stabilan posao, rad u smjenama, rad od kuće, plaćenu obuku i kompletnu opremu za rad. Posao podrazumijeva korištenje talijanskog u govoru i pismu, komunikacijske vještine, motiviranost i osnovno služenje računalom. Aplicirajte.

Adriatic Holidays d.o.o. traži glavnog konobara/ konobara (m/ž). Lokacije rada su Novigrad / Grožnjan / Oprtalj. Poželjno je iskustvo poslova u baru (barmen ili vanjski konobar) ili posluživanja hrane u restoranu. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Aplicirajte.

Lječilište Istarske toplice zapošljava servira (m/ž). Mjesto rada su Livade, a prijave su otvorene do 31.8. U obzir dolaze osobe sa završenom osnovnom ili srednjom trogodišnjom školom. Posao obuhvaća brigu o čistoći i estetskom izgledu prostora za posluživanje te pomoć konobaru pri posluživanju gostiju jelom i pićem. Detalje provjerite ovdje.

Obiteljski dom Villa Elisa zapošljava njegovatelja – bolničara (m/ž). Mjesto rada je Šišan, a prijave su otvorene do 12.9. Potreban je položeni tečaj za njegovatelja/icu. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Meneghetti d.o.o. zapošljava na pozicijama: sobar (m/ž), recepcionar (m/ž), radnik u vinariji (m/ž), kuhar (m/ž), perač posuđa (m/ž). Mjesto rada su Bale. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava u Umagu na pozicijama operater u mix stanici (m/ž), radnik na selekciji otpada/ viličarist (m/ž), strojar 3 (m/ž). Rok prijave je 17.9. Potrebne su organizacijske i analitičke vještine, fleksibilnost i komunukativnost te pozitivan stav i kreativan duh. Aplicirajte.

Eko servis Matić zapošljava diplomiranog veterinara (m/ž) u Pazinu. Rok prijave je 16.9. Posao podrazumijeva brigu o zdravlju domaćih i kućnih životinja, sprečavanje bolesti krupne i sitne stoke, peradi i dr. domaćih životinja… Više na linku.

Zubotehnički laboratorij zapošljava dentalnog tehničara (m/ž) u Puli. Rok prijave je 15.9. Posao obuhvaća rad u svim fazama dentalne tehnike (na mobilnoj i fiksnoj protetici) uz mogućnosti stručnog usavršavanja. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Il Bilancio j.d.o.o. zapošljava samostalnog knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Lupoglav, a prijave su otvorene do 31.8. Posao obuhvaća samostalno vođenje poslovnih knjiga. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

POREČ: Megan Leporiz uspješno nastupila na „Kastafskim glasima“

POREČ: Matija Lisec pobjednik Žumberak Traila nakon 4 sata i 45 minuta utrke