in

Dobre vijesti: Traže radnike u Istri unatoč kriznom razdoblju

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Gromela Centar d.o.o. traži pomoćnog građevinskog radnika (m/ž), zidara (m/ž), armirača (m/ž) i tesara (m/ž) u Istri. Poslodavac osigurava smještaj, hranu i prijevoz. Ukoliko ste zainteresirani kliknite na link. Prijave traju do 05.06.

My Fides j.d.o.o. traži čistača (m/ž) u luksuznom naselju u Istri za rad tijekom turističke sezone 2020. Neto plaća je u iznosu od 5.500 kuna. Poslodavac osigurava smještaj. Prijavite se ovdje.

Obrt Stella Shop traži dva građevinarska radnika (m/ž) u Puli. Novozaposlena osoba bavit će se kopanjem, zatrpavanjem te polaganjem cijevi za telekomunikaciju. Očekuje se iskustvo na radovima u niskogradnji od minimalno pola godine. Očekivana plaća je oko 6.000 kuna. Kontakt informacije poslodavca možete potražiti na linku.

Tekstil d.d. zapošljava prodavača (m/ž) u Puli za rad u trgovini Tom Tailor. Potrebno je poznavanje osnova informatike i korištenja računala u Windows okruženju te radno iskustvo od minimalno tri godine. Detalje potražite na linku.

McDonald’s traži voditelja odnosa s gostima (m/ž) za restoran McDrive Pula. Spremni su zaposliti motiviranu, otvorenu i komunikativnu osobu koja razumije da je gost uvijek na prvom mjestu. Potrebno je poznavanje barem jednog svjetskog jezika (engleski, njemački, talijanski…). McDonald’s nudi fleksibilno radno vrijeme, isplatu dodataka i bonusa na plaću. Ostale detalje ovog natječaja, otvorenog do 19.05. potražite na linku.

Aluflexpack novi d.o.o. je raspisao natječaj za poziciju mehaničar 2 (m/ž). Mjesto rada je u Umagu. Od novog zaposlenika se očekuje najmanje pola godine iskustva u proizvodnoj djelatnosti. Na natječaj se možete prijaviti do 29.05. i to putem sljedećeg linka.

Agencija Profesio d.o.o. traži pomoćne djelatnike na prijemu ambalaže (m/ž) u Novom Vinodolskom, Medulinu, Crikvenici, Umagu, Labinu, Puli, Poreču, Rovinju, Pazinu te na otoku Krku. Uz zaprimanje ambalaže, radnik će rukovati sa strojem za prihvat ambalaže, mijenjati vreće u stroju, označavati vreće i sl. Radno iskustvo nije uvjet. Ukoliko ste zainteresirani požurite, jer su prijave otvorene do 15.05. Link za prijavu.

DELUXE GRADNJA j.d.o.o. traži dva pomoćna radnika u graditeljstvu (m/ž). Mjesto rada je Buje. Od kandidata se očekuje minimalno jedna godina radnog iskustva. Plaća je 4.000 kuna neto. Dodatne detalje ovog natječaja potražite na linku. Prijave se zaprimaju do 03.06.

Poduzeće Ferus iz naselja Bibići traži vozača motornog vozila (m/ž). Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Glavni uvjeti su završena srednja škola te položen vozački ispit B, C i E kategorije. Kliknite ovdje za detalje o načinu prijave.

Obrt Rakos traži dva strojara na bageru (m/ž). Mjesto rada je grad Labin. Od kandidata se očekuje pet godina radnog iskustva. Sve detalje možete pronaći na linku. Natječaj traje do 01.06.

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

ŽMINJ ima žilavu gospodarsku zonu koju korona-kriza nije uspjela uzdrmati

ŽMINJ ima žilavu gospodarsku zonu koju korona-kriza nije uspjela uzdrmati

VIŽINADA: Vijećnici usvojili niz olakšica za poduzetnike i građane

VIŽINADA: Vijećnici usvojili niz olakšica za poduzetnike i građane