in

Donosimo pregršt poslovnih prilika iz Istarske županije

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Najveći proizvođač odjeće u srednjoj i istočnoj Europi, LPP traži voditelja trgovine (m/ž) u Puli i Rijeci. Novozaposlena osoba bit će zaduženja za motiviranje, mentoriranje, obuku prodajnog osoblja, zapošljavanje novih osoba, ispunjavanje prodajnih ciljeva, rješavanje pritužbi. Osim toga brinut će o zadovoljstvu kupaca te obavljati druge srodne poslove. Očekuju se dvije godine iskustva na sličnoj poziciji u tekstilnoj industriji. Kandidat mora imati izvrsne komunikacijske i organizacijske vještine i poznavati engleski jezik. Osim toga očekuje se znanje rada u programskom paketu MS Office. Nudi se konkurentska plaća uz bonuse. Natječaj je otvoren do 19.06. Za prijavu kliknite ovdje.

Plan, obrt za posredovanje pri zapošljavanju traži tesara (m/ž) za stalan radni odnos. Mjesto rada je Rovinj. Poslodavac nudi neto plaću u iznosu do 11.000 kuna te osigurava smještaj i hranu. Potrebno je višegodišnje iskustvo u radu s oplatom. Traži se ozbiljnost i predanost poslu. Za prijavu kliknite na link.

Adria Grupa zapošljava građevinskog tehničara (m/ž) za rad na terenu. Novozaposlena osoba bavit će se organizacijom, vođenjem i izradom građevinske dokumentacije. Radi se na području Istarske, Primorsko-goranske, Zagrebačke županije te u gradu Zagrebu. Kandidat mora znati raditi na računalu, imati dvije godine radnog iskustva, ali i imati osnovna znanja engleskog jezika. Ukoliko vam je natječaj zanimljiv kliknite ovdje i prijavite se!

Workforce, regionalna HR kompanija traži referenta prodaje strojeva i alata (m/ž) za rad u Istarskoj županiji. Rok prijave je 13.06. Nude se kvalitetni uvjeti rada, stručno usavršavanje, ugovor na neodređeno, stimulativna primanja te dinamično i kreativno radno okruženje. Za prijavu na ovaj natječaj kliknite na link. Ostale oglase Workforce-a možete pronaći na sljedećoj poveznici.

My Fides j.d.o.o. zapošljava na sljedećim pozicijama: čistač (m/ž), prodavač (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), pizza majstor (m/ž), šanker (m/ž), konobar (m/ž), građevinski radnik (m/ž), automehaničar (m/ž), rukovatelj automješalicom (m/ž), kozmetičar (m/ž), operater u pozivnom centru (m/ž), medicinski tehničar (m/ž) te HR regruter (m/ž) u Istri. Plaća se razlikuje ovisno o poziciji te seže do iznosa od 10.000 kuna. Ako vas zanima jedna od prethodno navedenih pozicija kliknite na link, ali požurite jer su natječaji otvoreni do 05.06.

CCC Hrvatska traži prodavača (m/ž) za trgovinu robe u Puli. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za prodaju obuće, savjetovanje kupaca, rad na blagajni te za obavljanje drugih srodnih poslova. Idealan kandidat ima SSS trgovačkog ili ekonomskog smjera, komunikativna je i ljubazna osoba koja ima odlične organizacijske i prodajne vještine. Poslodavac nudi ugodno radno okruženje, redovita primanja, mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme te mogućnost napredovanja. Volite raditi u timu, odgovorni te, samoinicijativni i spremni ste zavrnuti rukave? Prijavite se na poveznici.

Poznata agencija ManpowerGroup za svog klijenta traži agenta korisničke podrške s odličnim znanjem talijanskog jezika (m/ž) u Puli. Glavni zadatak novozaposlene osobe bit će odgovaranje na upite korisnika o uslugama i proizvodima. Očekuje se poznavanje osnova rada na računalu. Kandidat mora imati razvijene komunikacijske vještine, biti strpljiv te ljubazan. Uz fiksnu plaću nude se i stimulativni dodaci. Ovaj i ostale oglase ovog poslodavca možete pronaći na linku.

MARYMAT export – import traži 4 prodavača (m/ž) u Puli za prodaju robe u trgovini prehrane. Poslodavac ne očekuje radno iskustvo, a minimalan uvjet za zapošljavanje je završena trogodišnja srednja škola. Prijaviti se možete do 24.06. Za više detalja kliknite ovdje.

Agencija Profesio d.o.o. traži pomoćnog djelatnika na prijemu ambalaže (m/ž) u Pazinu. Uz zaprimanje ambalaže, radnik će rukovati sa strojem za prihvat ambalaže, mijenjati vreće u stroju, označavati vreće i sl. Radno iskustvo nije uvjet. Ako ste zainteresirani požurite, jer su prijave otvorene do 13.06. Kliknite na link za prijavu.

Visina DIR d.o.o., tvrtka za najam, prodaju i servis strojeva za siguran rad ljudi na visini traži servisera (m/ž) za rad na području Istre i Kvarnera. Nakon uspješno odrađenog probnog roka osigurava se ugovor na neodređeno. Potrebno je poznavanje rada dizelskih motora i elektromotora, mjerenja u elektrotehnici te elektronički upravljanih hidrauličnih sistema. Za prijavu kliknite na link.

Za dodatne poslove iz Istarske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

VRSAR zatvorio općinsku upravu, prostore udruga, sportske objekte i odgodio sve manifestacije

VRSAR: Starogradska jezgra zatvorena za sav promet

ACI marine nautičare dočekuju s posebnim pogodnostima i popustima

ACI marine nautičare dočekuju s posebnim pogodnostima i popustima