in

ISTRA: Ostali ste bez posla ili tražite novi? Nudi se i više od 10.000 kuna

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na području Istarske županije.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Obrt za posredovanje pri zapošljavanju, Plan zapošljava na poziciji majstor tesar (m/ž) za rad na gradilištu na montaži i ugradnji oplate. Mjesto rada je Rovinj. Poslodavac osigurava smještaj i hranu te nudi poticajnu plaću u iznosu do 11.000 kuna. Potrebno je višegodišnje iskustvo u radu s oplatom, rad prema nacrtima. Tražene karakteristike su ozbiljnost i predanost poslu. Za prijavu kliknite ovdje.

Istra Kamen, poduzeće koje posluje više od 20 godina u proizvodnji i montaži klupica, stepenica, spomenika traži pomoćnog radnika na strojevima za obradu (m/ž). Mjesto rada je Pula. Nudi se plaća u iznosu do 10.000 kuna. Za prijavu kliknite na link.

Poznata agencija ManpowerGroup za svog klijenta traži agenta korisničke podrške na talijanskom jeziku (m/ž) u Puli. Glavni zadatak novozaposlene osobe bit će odgovaranje na upite korisnika o uslugama i proizvodima. Očekuje se B2 razina znanja talijanskog jezika u govoru i pismu te poznavanje osnova rada na računalu. Kandidat mora imati razvijene komunikacijske vještine, biti strpljiv te ljubazan. Uz fiksnu plaću nude se i stimulativni dodaci. Ovaj i ostale oglase ovog poslodavca možete pronaći na linku.

McDonald’s zapošljava na poziciji voditelj odnosa s gostima (m/ž) za restoran McDrive Pula. Poslodavac traži motiviranu, otvorenu i komunikativnu osobu koja razumije da je gost uvijek na prvom mjestu. Potrebno je poznavanje barem jednog svjetskog jezika (engleski, njemački, talijanski…). McDonald’s nudi fleksibilno radno vrijeme, isplatu dodataka i bonusa na plaću. Ostale detalje ovog natječaja potražite na linku.

Aluflexpack novi d.o.o. zapošljava na pozicijama: mehaničar (m/ž), referent komercijalne operative (m/ž) i komercijalist (m/ž) u Umagu. Ukoliko tražite dugoročne izazove u brzorastućem proizvodnom okruženju, mogućnost brzog napredovanja i osobnog razvoja te stabilan posao i konkurentnu plaću ovo su prilike za vas. Za detalje natječaja kliknite ovdje.

Agencija Profesio d.o.o. traži pomoćne djelatnike na prijemu ambalaže (m/ž) u Novom Vinodolskom, Medulinu, Crikvenici, Umagu, Labinu, Puli, Poreču, Rovinju te na otoku Krku. Uz zaprimanje ambalaže, novozaposlene osobe rukovat će sa strojem za prihvat ambalaže, mijenjati vreće u stroju, označavati vreće i sl. Radno iskustvo nije uvjet. Ukoliko ste zainteresirani požurite, jer su prijave otvorene do 13.06. Prijaviti se možete putem linka.

Poduzeće Modern Games traži tri konobara (m/ž) u Poreču. Novozaposlene osobe vodit će brigu o šanku, posluživati goste, paziti na isplate. Poželjno je znanje talijanskog jezika i poznavanje rada na računalu. Prednost imaju osobe iz Poreča i okolice, odnosno osobe koje imaju vlastiti smještaj i prijevoz. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Obrt Krivi iz Premanture zapošljava kuhara (m/ž). Glavni uvjet je završena srednja škola. Radno iskustvo nije potrebno. Rok prijave je 17.06. Za više detalja kliknite ovdje.

Fortuna Promet iz općine Marčana traži čak dva skladištara – dobavljača (m/ž). Predviđena plaća je 5.000 kuna. Od kandidata se očekuje položen vozački ispit B i C kategorije. Detalje o prijavi možete pronaći na poveznici.

Reginex d.o.o. zapošljava pekara (m/ž) za pripremu i pečenje kruha te ostalih pekarskih proizvoda. Radno iskustvo nije potrebno. Rok prijave je 18.06., a mjesto rada Pazin. Poslodavac je spreman osigurati ugovor na neodređeno. Ukoliko se želite prijaviti, kliknite ovdje.

Za dodatne poslove iz Istarske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

KAŠTELIRSKI SIMBOL: Mještani prosvjedovali jer je općina uklonila staru lipu na Placu

KAŠTELIRSKI SIMBOL: Mještani prosvjedovali jer je općina uklonila staru lipu na Placu

Ukida se mostarina na Krčkom mostu i spajaju HAC i ARZ

Ukida se mostarina na Krčkom mostu i spajaju HAC i ARZ