in

ISTRA – Pogledajte koji se poslovni nude u Višnjanu, Novigradu, Rovinju, Labinu, Puli, Kanfanaru…

Ilustracija - Foto Sora Shimazaki za Pexels

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Manpower za potrebe klijenta zapošljava u Labinu na poziciji voditelj inženjeringa i održavanja (m/ž). Posao podrazumijeva osiguravanje poštivanja plana proizvodnje vodeći brigu o sigurnosti, kvaliteti, troškovima i isporuci, doprinošenje sastavljanju plana investicija, praćenje potreba i identificiranje projekata i slično. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema tehničkog usmjerenja, minimalno pet godina radnog iskustva, aktivno znanje engleskog jezika, napredno poznavanje rada na računalu te posjedovanje vozačke dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava prodavača (m/ž) u Rovinju. Prijave su otvorene do 8.8. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, poželjno iskustvo rada u maloprodaji, fleksibilnost rada u smjenama i vikendima, računalna pismenost, znanje engleskog jezika, organiziranost, urednost i proaktivan pristup kupcima te sklonost timskom radu i radu s ljudima. Prijavite se.

Villa Brandestini – Sea Istria d.o.o. traži asistenta voditelja Ville Brandestini (m/ž). Rok prijave je 21.8. Posao obuhvaća prijem, prijavu, naplatu i odjavu gostiju, kontroliranje rezervacija i ostalo. Poslodavac nudi stalna primanja, povremeni rad od kuće, kreiranje vlastitog radnog rasporeda u zimskim mjesecima. Aplicirajte ovdje.

Novation Tech Istria d.o.o. zapošljava cnc poslužitelja (m/ž). Mjesto rada je Labin, a rok prijave 14.8. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo i srednja stručna sprema. Poslodavac očekuje preciznost u radu, osnovno razumijevanje tehničkih nacrta i metalnih profila, poznavanje i korištenje mjernih instrumenata. Više na linku.

Foreman gruop zapošljava spremača (m/ž) u Rovinju. Prijave su otvorene do 8.8. Radno iskustvo nije uvjet. Detalje provjerite putem linka.

Auto SL 91 d.o.o. zapošljava instruktora vožnje B kategorije (m/ž). Mjesto rada je Pula, a prijave su otvorene do 4.8. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Provjerite detalje putem linka.

Ivana, frizerski obrt, zapošljava frizera (m/ž). Lokacija rada je Kanfanar, a prijave su otvorene do 15.8. Potrebna je srednja stručna sprema, a iskustvo nije uvjet. Provjerite više putem linka.

Biroservis – Ivan zapošljava informatičara – servisera (m/ž) u Puli. Rok prijave je 17.8. Potrebna je srednja stručna sprema i trogodišnje iskustvo. Provjerite više na linku.

Mainenti d.o.o. zapošljava rukovatelja radnim strojevima – bagerista (m/ž). Mjesto rada je Višnjan, a rok prijave 6.8. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i vozačka dozvola C i E kategorije. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Pinesta d.o.o. zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž) u Novigradu. Rok prijave je 13.8. Poslodavac nudi zajednički smještaj. U obzir dolaze osobe sa završenom trogodišnjom i četverogodišnjom stručnom spremom. Provjerite kako aplicirati.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Marić: Planiramo sniziti PDV na svu hranu

FUNTANA – VRSAR: Otvoreni natječaji za posao u Dječjem vrtiću Tići