in

ISTRA: Ponuda poslova – Traže se knjigovođe, građevinski radnici, zaštitari, NET developeri…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Sobot Software d.o.o.  zapošljava na poziciji .NET Developer (m/ž) u Rovinju. Potrebno je više od tri godine radnog iskustva. Provjerite detalje na linku.

iCom zapošljava Operatera u sektoru telemarketinga (m/ž) sa znanjem talijanskog jezika u Puli. Rok prijave je 17.8. Poslodavac nudi fiksni dio plaće uz ostvarenje bonusa prema uspješno ostvarenim rezultatima. Uvjeti su posjedovanje komunikacijskih vještina, poznavanje talijanskog jezika i rada na računalu. Aplicirajte.

Pepco traži blagajnika – prodavača (m/ž)  i zamjenika voditelja trgovine (m/ž) u Puli. Potrebno je najmanje srednjoškolsko obrazovanje i iskustvo u radu u trgovini. Poslodavac nudi siguran posao, stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje te popust za zaposlenike. Prijavite se.

Cobra Security d.o.o. zapošljava zaštitara ili čuvara s licencom (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave 10.9. Potrebno je više izvršitelja. Potrebna je zaštitarska licenca. Više na linku.

Delta 85 zapošljava voditelja održavanja plovila (m/ž) u Puli. Rok prijave je 30.8. Potrebno je iskustvo rada od godine dana i srednja stručna sprema. Više na linku.

San Gradnja d.o.o. zapošljava na pozicijama: fasader (m/ž), tesar (m/ž) i armirač (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave 31.8. Provjerite kako aplicirati na linku.

Buščina stil d.o.o. traži konobara (m/ž) za rad u Umagu. Rok prijave je 30.8. Potrebno je poznavanje barem jednog stranog jezika i iskustvo u ugostiteljstvu. Više na linku.

Mike, obrt za ugostiteljstvo, zapošljava konobara (m/ž) u Labinu. Rok prijave je 30.8. Zvanje nije uvjet. Poželjno je radno iskustvo. Postoji mogućnost zaposlenja na neodređeno. Više na linku.

Obrt za ugostiteljstvo „Suza“ traži pomoćnog radnika u ugostiteljskom objektu (m/ž). Mjesto rada je Oprtalj – Portole, a rok prijave 28.8. Po potrebi poslodavac pomaže u pronalasku smještaja. Provjerite kako aplicirati.

Libris Umag j.d.o.o. traži knjigovođu (m/ž) u Umagu. Rok prijave je 24.8. U obzir dolaze osobe sa završenom srednjom četverogodišnjom školom. Provjerite detalje na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Italija uvela novu mjeru za one koji žele ući u zemlju iz Hrvatske, Grčke, Španjolske i Malte

FUNTANA – Prvim rebalansom smanjen proračun i odgođene brojne investicije