in

ISTRA – Tjedna ponuda poslova – U Poreču se traži voditelj trgovine, u Puli farmaceut, u Labinu slastičar…

Ilustracija

Tjedna ponuda poslova u Istarskoj županiji

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom!

Ljekarne Prima Pharme traže farmaceutskog tehničara (m/ž) u Puli. Rok prijave je 12.10. Uvjeti su srednja stručna sprema i položen stručni ispit. Glavne su odgovornosti izdavanje lijekova bez recepta i ostalih proizvoda, stručno savjetovanje pacijenata, rad u laboratoriju i slično. Aplicirajte.

Dekra za potrebe klijenta traži store managera (m/ž) i deputy store managera (m/ž) u Poreču. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema iz ekonomije, znanje rada u MS Office-u, dobro poznavanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Ventidue d.o.o. zapošljava u Rovinju na poziciji prodajni predstavnik (m/ž). Posao obuhvaća prodaju salveta i stolnjaka za jednokratnu upotrebu ugostiteljskim objektima. Uvjeti su poznavanje engleskog i talijanskog jezika. Više na linku.

Frigoservis Šime zapošljava voditelja skladišta i uredskih poslova (m/ž) u Poreču. Rok prijave je 16.10. Posao obuhvaća vođenje zaliha, nabavu, zaprimanje poziva. Uvjeti su vozačka dozvola B kategorije, poznavanje engleskog jezika i srednja stručna sprema. Više na linku.

Ad Grad d.o.o. zapošljava zidara – tesara (m/ž) i pomoćnog zidarskog radnika (m/ž) u Puli. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama. Traži se srednja stručna sprema i godinu dana radnog iskustva. Rok prijave je 5.11. Više na linku.

Fanon d.o.o. zapošljava prodavača u Cibo Centru (m/ž). Mjesto rada je Pazin, a rok prijave je 16.10. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Posao obuhvaća prodaju hrane za životinje, dostavu robe, skladištenje robe i pronalaženje kupaca. Više na linku.

Jedinstvo d.o.o. zapošljava slastičara (m/ž) u Labinu. Rok prijave je 31.10. Traži se radno iskustvo od godinu dana, srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Bagi Immobilien d.o.o. traži licenciranog agenta za prodaju nekretninama (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave 28.10. Licenca je obvezna. Provjerite više ovdje.

Accord Alpha d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji (m/ž) u Puli. Rok prijave je 4.11. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao obuhvaća proizvodnju proizvoda od plastičnih masa i laminiranih materijala. Provjerite više ovdje.

Plava laguna d.d. zapošljava suradnika u ljudskim resursima (m/ž) u Umagu i Poreču. Rok prijave je 15.10. Provjerite kako aplicirati.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Zatvara li se porečka ispostava LUČKE KAPETANIJE?

Zatvara li se porečka ispostava LUČKE KAPETANIJE?

FUNTANA: U predškolski odgoj ove će se godine uložiti 1,5 milijuna kuna – donosimo detalje

FUNTANA/VRSAR: Dječji vrtić Tići zapošljava