in

Najbolji poslovi tjedna u Istri: Traže se farmaceuti, monteri, kuhari, stolari, šankeri…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme najveći je ljekarnički lanac koji broji više od 70 ljekarničkih jedinica širom Hrvatske. Iz ustanove traže farmaceuta (m/ž) u Opatiji. Farmaceuti će biti zaduženi za izdavanje lijekova na recept i bez recepta te za stručno savjetovanje pacijenata. Idealan profil za ovu poziciju je magistar farmacije, ima odobrenje za samostalan rad, te odlične organizacijske i koordinacijske vještine. Očekuje se visoka motiviranost i odgovornost. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Pastorino – inženjering d.o.o. zapošljava na poziciji monter sprinkler instalacija (m/ž) u Rijeci. Nudi se stalan radni odnos i plaća u iznosu od 6.000 do 8.000 kuna, ovisno o znanju i trudu. Uvjet za zaposlenje je završena srednja škola strojarskog smjera ili škola za vodoinstalatera. Trebate imati i položen vozački ispit B kategorije te biti spremni na rad u timu. Za prijavu kliknite na poveznicu.

Poznata agencija ManpowerGroup za svog klijenta traži agenta korisničke podrške na talijanskom jeziku (m/ž) u Puli. Glavni zadatak novozaposlene osobe bit će odgovaranje na upite korisnika o uslugama i proizvodima. Očekuje se B2 razina znanja talijanskog jezika u govoru i pismu te poznavanje osnova rada na računalu. Kandidat mora imati razvijene komunikacijske vještine, biti strpljiv te ljubazan. Uz fiksnu plaću nude se i stimulativni dodaci. Ovaj i ostale oglase ovog poslodavca možete pronaći na linku.

House of Jobs d.o.o., agencija specijalizirana za zapošljavanje na europskom tržištu rada traži kuhare (m/ž) za rad u Poreču te na otoku Rabu i u Makarskoj. Traži se SSS, položen majstorski ispit te radno iskustvo od 3 godine. Neto plaća seže do iznosa od 6.400 kuna, a svi prekovremeni plaćaju se dodatno. Za prijavu kliknite ovdje.

Obrt za ugostiteljstvo Pineta traži 2 servira (m/ž) u Poreču. Radi se o sezonskom poslu. Poslodavac osigurava smještaj i očekuje da imate minimalno pola godine radnog iskustva. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 10.07. Za više detalja kliknite na poveznicu.

Poduzeće Viktorija zapošljava šankera (m/ž) u Rovinju. Smještaj je osiguran za vrijeme trajanja sezone. U obzir dolaze i osobe bez radnog iskustva, a glavni uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Želite raditi na šanku? Kliknite ovdje za detalje o načinu prijave.

Anilox d.o.o. planira zaposliti operatera u proizvodnji – osobu za tisak probnih otisaka (m/ž). Mjesto rada je naselje Žminj. Poslovi pripreme, izrada probnih otisaka, priprema boje, održavanje čistog i urednog radnog okruženja, ispunjavanje radne dokumentacije, bit će samo neki od vaših radnih zadataka. Kandidat mora imati završenu četverogodišnju srednju školu. Nudi se ugovor na neodređeno. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Elberg Nova d.o.o. iz Pule traži zavarivača (m/ž) i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Očekuje se da imate srednjoškolsko obrazovanje te godinu dana radnog iskustva. Za detalje kliknite ovdje.

Stolarski obrt Vinkuran traži 2 stolara (m/ž). Mjesto rada je Banjole. Očekuju se 2 godine radnog iskustva te srednjoškolsko obrazovanje. Osim toga kandidat mora imati položen vozački ispit B kategorije. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Detalje ovog natječaja, otvorenog do 16.07. možete pronaći na linku.

Arcus Wellness Net d.o.o. zapošljava čak 3 agenta u call centru (m/ž) u Umagu. Vaš zadatak bit će telefonska prodaja. Komunicirat ćete s klijentima hrvatskog govornog područja. Očekuje se da ste završili trogodišnju ili četverogodišnju srednju školu, a radno iskustvo nije potrebno. Za detalje o prijavi kliknite na poveznicu.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

NE ISPLAĆUNU NI MINIMALAC I NE PRIJAVLJUJU: Inspektori u Istarskoj, Primorskoj i Ličko-senjskoj županiji otkrili 1.384 radnika bez plaće

Istarskim tvrtkama isplaćeno više od 4 milijuna kuna za zapošljavanje osoba s invaliditetom

Funtana će i ove godine umirovljenicima sufinancirati dopunsko zdravstveno osiguranje

FUNTANA: Općina zapošljava 2 djelatnika – natječaj u tijeku