in

Nova godina donosi nove prilike u Istri: Poslovi i za kandidate bez iskustva!

Ilustracija

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Na njihovoj stranici je trenutno više od 1.500 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a mi Vam donosimo ovotjednu TOP ponudu poslova u Istarskoj županiji.

Traži se kuhar (m/ž), konobar (m/ž) i sobar (m/ž) za rad u hotelima i odmaralištu Maslinica. Potrebno je radno iskustvo. Kandidati za poziciju kuhar (m/ž) moraju znati osnove rada na računalu, dok je za ostale pozicije potrebno znanje njemačkog, talijanskog i/ili engleskog jezika. Za dodatne detalje i prijavu na ove natječaje otvorene do 31.01., kliknite ovdje.

McDonald’s za svoj restoran u Rovinju zapošljava menadžera (m/ž) na treningu. Traži se timski igrač koji se želi razvijati prvenstveno u području upravljanja ljudima. Osobu zaposlenu na ovoj poziciji očekuje stabilno i sigurno radno mjesto, dodatna edukacija, mogućnost napredovanja, tehnološki visoko opremljeno radno okruženje. Poslodavac nudi konkurentnu plaću iznad prosjeka sektora ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, isplatu prijevoza, mogućnost dodatne stimulacije i bonusa na plaću, te različite druge benefite. Zainteresirani ste? Prijavite se!

CCC Hrvatska d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Poreču. Novozaposlena osoba bit će zadužena za prodaju obuće i torbi, rad, savjetovanje i brigu o zadovoljstvu kupaca, rad na blagajni, te za obavljanje drugih poslova po potrebi poslodavca. Radno iskustvo u prodaji je poželjno, ali nije uvjet. Potrebna je SSS trgovačkog ili ekonomskog usmjerenja. Idealan kandidat je ljubazna, marljiva i komunikativna osoba, sklona timskom radu. Očekuju se i dobre organizacijske vještine. Prijave se zaprimaju do 14.01. Aplicirajte!

SPAR Hrvatska zapošljava prodavača (m/ž) na odjelu delikatesa. Mjesto rada je Poreč, a rok prijave 17.01. Ova pozicija je idealna za one sa završenom srednjom školom, koji nikad nisu radili, zato što se radno iskustvo ne očekuje! Više informacija možete pronaći na poveznici.

TEH IN ISTRA d.o.o. planira zaposliti 2 elektroinstalatera – električara (m/ž) u za rad u Puli, ali i u ostatku Istarske županije. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Kandidati moraju imati trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje i barem godinu dana radnog iskustva. Osigurava se ugovor na neodređeno. Kliknite na link za više informacija.

DUO TEK d.o.o. traži građevinskog majstora – poslovođu (m/ž) u Umagu. Očekuje se višegodišnje iskustvo u radu u visokogradnji. Nudi se ugovor na neodređeno. Priliku će dobiti kandidati koji imaju završenu srednju školu, te položen vozački ispit B kategorije. Poslodavac osigurava smještaj u obiteljskom stanu. Kontakt informacije poslodavca možete potražiti na poveznici.

Obrt Sošić iz naselja Lašići zapošljava poljoprivrednog radnika (m/ž). Ako Vas zaposle bit ćete zaduženi za poljoprivredne i agronomske poslove, flaširanje, održavanje higijene radnog prostora i održavanje okoliša, rad s mehanizacijom, povremene dostave, pakiranje boca u kartone, etiketiranje, te za rad u kušaoni. U obzir dolaze i kandidati bez iskustva, a traži se osnovnoškolsko obrazovanje. Prijave se zaprimaju do 05.02. Detalje potražite ovdje.

H-DENT. d.o.o. traži doktora (m/ž) dentalne medicine s dvije godine radnog iskustva. Mjesto rada je Rovinj. Poslodavac će uzeti u obzir sve prijave zaprimljene do 31.01. Detalje o načinu prijave možete pronaći na linku.

Društvo distrofičara Istre je u potrazi za osobnim asistentom (m/ž) u Puli. Posao uključuje osobnu asistenciju na pola radnog vremena, a cijena neto sata je 25 kuna odnosno oko 2.000,00 kuna mjesečno. Za izvršavanje radnih obaveza potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Radno iskustvo nije važno. Prijaviti se možete do 29.01. Za više informacija kliknite na poveznicu.

STUDENAC traži 2 prodavača (m/ž) za rad u Buzetu. Izlaganje robe, kontrola kvalitete i roka trajanja, rad na blagajni, samo su neki od zadataka koji Vas očekuju. Poslodavac će uzeti u obzir samo ljubazne osobe, sa završenom trogodišnjom ili četverogodišnjom srednjom školom, te minimalno pola godine radnog iskustva. Nudi se ugovor na neodređeno. Kontakt informacije za prijavu potražite ovdje. Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr.

PROMO

POREČ: Dežurstvo ljekarni nedjeljom u siječnju i veljači

Općina TAR-VABRIGA stradalima od potresa odvezla dvije tone donacija