in

Nova ponuda poslova u Istri – Radnici se traže u Žminju, Poreču, Bujama, Umagu, Savudriji, Potpićnu, Puli…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Kimi Commerce zapošljava prodajnog savjetnika u salonu (m/ž) i skladištara (m/ž) u Poreču. Rok prijave je 4.12. Potrebna je srednja stručna sprema te poznavanje rada na računalu. Poželjno je poznavanje engleskog jezika. Provjerite kako se prijaviti putem linka.

LPO Liquis d.o.o. zapošljava laboratorijskog tehničara (m/ž) za rad u Umagu. Prijave su otvorene do 23.12. Uvjeti su završena srednja škola te znanje talijanskog jezika. Provjerite više putem linka.

Rockwool Adriatic d.o.o. traži operatera u hladnom dijelu proizvodnje (m/ž) u Potpićanu. Prijave se zaprimaju do 1.12. Očekuje se srednja stručna sprema tehničkog usmjerenja, iskustvo rada na proizvodnoj liniji te osnovno znanje engleskog jezika. Posao obuhvaća odgovornost za rad dodijeljene proizvodne opreme, izvršenje proizvodnog plana i slično. Više o poslu provjerite ovdje.

Golf & Management d.o.o. zapošljava voditelja hrane i pića (m/ž) te konobara (m/ž) za rad u Savudriji. Rok prijave je 14.12. Traži se srednja stručna sprema i dugogodišnje radno iskustvo. Potrebno je poznavanje engleskog, talijanskog i njemačkog jezika. Provjerite detalje ovdje.

Sprend d.o.o. traži programera (m/ž). Lokacija rada je Pula, a prijave se zaprimaju do 10.12. Traži se minimalno godina dana iskustva te minimalno završena srednja škola. Tvrtka se bavi razvojem Sprend.com usluge za prijem i slanje datoteka preko interneta. Više na linku.

Estradex d.o.o. zapošljava djelatnika u komercijali i administraciji (m/ž) u Pazinu. Rok prijave je 4.12. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, služenje engleskim jezikom i radno iskustvo od minimalno dvije godine. Posao se sastoji od zaprimanja narudžbi i upita, unošenja  kupaca/narudžbi u CRM sustav, knjiženja URA i slično. Provjerite detalje ovdje.

Kalanderija Interijeri d.o.o. traže djelatnika u pripremi izrade namještaja (m/ž). Mjesto rada je Plovanija, a rok prijave 23.12. Posao se sastoji od pripreme radnih naloga za CNC stroj i slično. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od minimalno godinu dana. Provjerite više ovdje.

Anilox d.o.o. zapošljava operatera u grafičkoj pripremi (m/ž) u Žminju. Rok prijave je 16.12. Traži se znanje engleskog i talijanskog jezika. Očekuje se izvrsno poznavanje rada na Mac Os operativnom sustavu, Adobe Illustrator-u i Adobe Photoshop-u te poznavanje MS Office alata. Traži se stručna i tehnička osoba sa kvalifikacijama iz područja grafičkih djelatnosti. Više na linku.

Never Land d.o.o. zapošljava administratora (m/ž). Mjesto rada je Buje, a rok prijave 13.12. Potrebna je srednja stručna sprema i znanje talijanskog jezika. Provjerite kako aplicirati na linku.

Branka j.d.o.o. traži frizera (m/ž). Mjesto rada je Pula, a prijave su otvorene do 23.12. Uvjeti su srednja stručna sprema te radno iskustvo od tri godine. Provjerite detalje na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Black Friday vikend pred vratima: Ovo su najčešći oblici prevare

MARČANA: U tijeku obnova vodovodne mreže u Krničkom portu