in

Nova ponuda poslova u ISTRI – Traže se građevinski radnici, marketinški stručnjaci, prodavači…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Emmezeta zapošljava na pozicijama službenik u odjelu reklamacija (m/ž), prodavač/ blagajnik (m/ž) i skladištar (m/ž). Mjesto rada je Pula. Rok prijave je 6.9. Uvjeti su srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, poznavanje engleskog/ njemačkog jezika i obavezno je radno iskustvo. Aplicirajte na željeni posao ovdje.

iCom d.o.o. zapošljava na poziciji Operater i Team Leader u sektoru telemarketinga (m/ž) sa znanjem talijanskog jezika. Mjesto rada je Pula, a rok prijave 24.9. Poslodavac nudi posebne pogodnosti kao što su edukacija, mlado i stimulativno poslovno okruženje, po potrebi rad od kuće, mogućnost stalnog zaposlenja te ostvarenja bonusa. Uvjeti su posjedovanje izuzetnih komunikacijskih vještina, ozbiljnost i odlučnost, poznavanje talijanskog jezika i rada na računalu. Prijavite se.

S.I.C. d.o.o. traži tehnologa u preradi ribe (m/ž). Lokacija rada je Milanezi, Višnjan. Očekuje se visoka stručna sprema prehrambene tehnologije ili srodnih smjerova, radno iskustvo u proizvodnji hrane, znanje rada na računalu, znanje engleskog jezika. Prijavite se najkasnije do 2.9. Aplicirajte.

Grawe traži predstavnika prodaje (m/ž) u Buzetu i Pazinu. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 31.8.

Sobot Software d.o.o.  zapošljava na poziciji .NET Developer (m/ž) u Rovinju. Potrebno je više od tri godine radnog iskustva. Rok prijave je 11.9. Provjerite detalje na linku.

Pepco traži blagajnika – prodavača (m/ž)  i zamjenika voditelja trgovine (m/ž) u Puli. Potrebno je najmanje srednjoškolsko obrazovanje i iskustvo u radu u trgovini. Poslodavac nudi siguran posao, stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje te popust za zaposlenike. Prijavite se.

Arena Casino u Puli traži operatora/ blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću. Rok prijave je 31.8. Nude posebne pogodnosti obuke za kandidate bez iskustva, stjecanje novih znanja i vještina uz mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje, mogućnost stimulativnih primanja i rad u ugodnoj atmosferi. Potrebno je znanje engleskog jezika, spremnost na učenje i timski rad. Prijavite se čim prije.

Šalić, obrt, zapošljava rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Mjesto rada je Nova Vas, a rok prijave 25.9. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Provjerite detalje ovdje.

San Gradnja d.o.o. zapošljava na pozicijama: fasader (m/ž), tesar (m/ž) i armirač (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave 31.8. Provjerite kako aplicirati na linku.

Superius d.o.o. traži prodajne predstavnike i korisničku podršku (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave 5.9. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine, komunikativnost i dinamičnost. Traži se poznavanje talijanskog jezika. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

EasyJet ranije od očekivanog ukida 20 linija prema Hrvatskoj, od toga 4 u Puli

TEST NA COVID-19: Evo tko se i zašto može testirati u Poreču i ostalim domovima zdravlja po Istri