in

Nova ponuda poslova u Istri – Traže se voditelji u trgovini, informatičari, knjigovođe, konobari…

Ilustracija Unsplash

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Pepco traži blagajnika – prodavača (m/ž)  i zamjenika voditelja trgovine (m/ž) u Puli. Potrebno je najmanje srednjoškolsko obrazovanje i iskustvo u radu u trgovini. Poslodavac nudi siguran posao, stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje te popust za zaposlenike. Prijavite se.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava voditelja odjela voća i povrća (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a rok prijave 10.8. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, tri godine odgovarajućeg radnog iskustva, iskustvo u vođenju tima, poznavanje engleskog jezika. Aplicirajte ovdje.

Delta 85 zapošljava voditelja održavanja plovila (m/ž) u Puli. Rok prijave je 30.8. Potrebno je iskustvo rada od godine dana i srednja stručna sprema. Više na linku.

Salonit Anhovo d.d. zapošljava operatora betonare (m/ž) u okolici Umaga. Mjesto rada je 10.8. Uvjeti su obrazovanje za građevinskog tehničara ili druga stručna sprema tehničkog usmjerenja, državljanstvo EU ili radna dozvola za rad u Sloveniji. Prednost donosi završeno osposobljavanje za rukovanje viličarem i vozačka dozvola C kategorije, no nisu uvjet. Aplicirajte.

Buščina stil d.o.o. traži konobara (m/ž) za rad u Umagu. Rok prijave je 30.8. Potrebno je poznavanje barem jednog stranog jezika i iskustvo u ugostiteljstvu. Više na linku.

Villa Brandestini – Sea Istria d.o.o. traži asistenta voditelja Ville Brandestini (m/ž). Rok prijave je 21.8. Posao obuhvaća prijem, prijavu, naplatu i odjavu gostiju, kontroliranje rezervacija i ostalo. Poslodavac nudi stalna primanja, povremeni rad od kuće, kreiranje vlastitog radnog rasporeda u zimskim mjesecima. Aplicirajte ovdje.

Obrt za ugostiteljstvo „Suza“ traži pomoćnog radnika u ugostiteljskom objektu (m/ž). Mjesto rada je Oprtalj – Portole, a rok prijave 28.8. Po potrebi poslodavac pomaže u pronalasku smještaja. Provjerite kako aplicirati.

Biroservis – Ivan zapošljava informatičara – servisera (m/ž) u Puli. Rok prijave je 17.8. Potrebna je srednja stručna sprema i trogodišnje iskustvo. Provjerite više na linku.

Libris Umag j.d.o.o. traži knjigovođu (m/ž) u Umagu. Rok prijave je 24.8. U obzir dolaze osobe sa završenom srednjom četverogodišnjom školom. Provjerite detalje na linku.

Sileo Resorts d.o.o. traži slastičara (m/ž). Mjesto rada je Buje, a rok prijave 14.8. Poslodavac nudi smještaj. Potrebni su iskustvo u pripremi tradicionalnih i modernih slastica, kreativni izričaj u slastičarstvu, sposobnost samostalnog rada uz minimalni nadzor. Provjerite više ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Prometna akcija “Sigurno u prometu” 6. kolovoza

Jahtaši spašavaju turizam, nautika u srpnju dosegla 75 posto lanjskog rezultata