in

Nova ponuda poslova u Istri: Zapošljavaju u Puli, Poreču, Rapcu, Novigradu, Flengima, Rovinju…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Valamar Riviera d.d. zapošljava na pozicijama: recepcionar (m/ž), animator (m/ž), barmen (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), servir (m/ž), mesar (m/ž), konobar – šankerist (m/ž), sobarica (m/ž), slastičar (m/ž), A La Carte konobar (m/ž), A La Carte kuhar (m/ž). Lokacije rada su Poreč i Rabac. Prijaviti se možete do 31.3. Poslodavac nudi smještaj i tople obroke, edukacije i specijalističke obuke te rad u dinamičnom okruženju. Provjerite uvjete i aplicirajte na željenu poziciju ovdje.

TGT Adriatik d.o.o. zapošljava voditelja gradilišta (m/ž) u Puli i okolici. Prijave su otvorene do 5.3. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema građevinarstva, položen stručni ispit iz područja građevinarstva, vozačka dozvola B kategorije te radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac plaća smještaj i hranu te nudi radni odnos na neodređeno vrijeme. Aplicirajte.

Deltron d.o.o. traži prodajnog predstavnika (m/ž) za rad u Puli. Prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Posao obuhvaća širenje prodajne mreže i pozicioniranje proizvoda na tržištu klimatizacijske opreme, izradu, praćenje i realizaciju planova prodaje te ostvarenje uspješnih prodajnih rezultata. Potrebno je minimalno srednjoškolsko obrazovanje, a prednost donosi tehnički smjer. Očekuje se iskustvo u radu s klimatizacijskom opremom, afiniteti prema prodaji, usmjerenost na ispunjenje prodajnih ciljeva i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte ovdje.

Aminess Hotels & Campsites zapošljavaju u Novigradu na pozicijama: sobarica – čistačica (m/ž), točilac pića – barmen (m/ž), slastičar (m/ž), konobar (m/ž), recepcionar (m/ž), kuhar (m/ž), servir – pomoćni konobar (m/ž), animator (m/ž), mesar (m/ž). Rok prijave je 4.3. Aplicirajte.

Auro Domus d.o.o. traži djelatnika u mjenjačnici (m/ž) u gradovima diljem Istre. Prijaviti se možete do 19.3. Uvjeti su osnovno poznavanje rada na računalu te engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Arena Casino u Puli traži operatora/ blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću. Rok prijave je 5.3. Nude posebne pogodnosti obuke za kandidate bez iskustva, stjecanje novih znanja i vještina uz mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje, mogućnost stimulativnih primanja i rad u ugodnoj atmosferi. Potrebno je znanje engleskog jezika, spremnost na učenje i timski rad. Prijavite se čim prije.

Talentixx Adria d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava prodavača (m/ž), konobara (m/ž) i čistača (m/ž) u Rovinju. Prijave su otvorene do 24.3. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Prijaviti se mogu kandidati koji imaju EU državljanstvo. Prijavite se ovdje.

Industrial Projects d.o.o. u potrazi je za voditeljem kampa (m/ž), zamjenika voditelja recepcije (m/ž) i djelatnika za rad na recepciji i u uredu informacija (m/ž). Mjesto rada je Fažana, a prijaviti se možete do 2.3. Poslodavac omogućuje stimulativan ambijent uz mogućnosti napredovanja, stalno usavršavanje kroz internu Akademiju te složan tim. Aplicirajte.

Speranza, obrt za ugostiteljstvo zapošljava na pozicijama: kuhar (m/ž), roštilj majstor (m/ž), konobar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž). Mjesto rada su Flengi. Poslodavac osigurava smještaj, a naknada za prijevoz djelomično se isplaćuje. Prijaviti se možete najkasnije do 7.3. putem linka.

Felix 2002 d.o.o. zapošljava administrativnog radnika (m/ž) u Puli. Prijave su otvorene do 8.3. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te radno iskustvo od godinu dana. Traži se poznavanje engleskog, njemačkog i/ili talijanskog jezika. Provjerite detalje ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

U petak prometna akcija u cilju zaštite osoba s invaliditetom

KAŠTELIR: ENIO JUGOVAC nakon pune 24 godine više neće biti općinski načelnik – Ovo su najvažnije investicije po kojima će ga pamtiti