in

Novi poslovi u Istri: Traže se djelatnici u mjenjačnici, građevinski radnici, kozmetičari, medicinske sestre…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Auro Domus d.o.o. zapošljava trgovca/ djelatnika u mjenjačnici – sezonski (m/ž) za gradove Rabac, Pula, Premantura, Medulin, Motovun, Poreč, Funtana, Fužana, Umag, Rovinj, Vrsar. Traži se osnovno poznavanje rada na računalu. Rok prijave je 30.5. Aplicirajte.

House of Jobs za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama konobar (m/ž) i kuhar (m/ž). Mjesto rada je Poreč. Prijavite se najkasnije do 28.5. Poslodavac osigurava smještaj i dva obroka, plaća prekovremene, nudi bonuse i nagrade. Potrebno je radno iskustvo od tri do sedam godina, a prednost donosi znanje njemačkog jezika. Aplicirajte.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava komercijalista 3 – Odjel podrške kupcima (m/ž). Mjesto rada je Umag, a aplicirati možete najkasnije do 22.5. Potrebna je stručna sprema ekonomskog smjera, a prednost donosi radno iskustvo i postignuti rezultati u odjelu prodaje. Traži se izvrsno poznavanje rada u MS Office programima, a prednost donosi poznavanje rada u Microsoft Dynamics NAV. Aplicirajte.

McDonald’s zapošljava radnika u restoranu (m/ž) u Poreču. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja, osiguran prijevoz, božićnicu i regres, mogućnost dodatne stimulacije na plaću, isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom, te za prekovremeni rad, mogućnost napredovanja kroz 4 do 6 mjeseci, isplatu dara djetetu do 15.godine. Traže se timski igrači koji će u restoranskim druženjima uživati jednako kao i na poslu, fleksibilni, odgovorni i otvoreni kandidati koji vole usvajati nova znanja. Predznanje nije uvjet. Prijavite se najkasnije do 8.5. putem linka.

My Fides j.d.o.o za potrebe klijenata zapošljava na raznim lokacijama u Istri: kozmetičar (m/ž), operator u pozivnom centru (m/ž), HR Recrutier (m/ž), medicinska sestra/ tehničar i ostalo. Rok prijave je 8.5. Poslodavac ima 20 otvorenih pozicija. Pronađite posao za sebe i aplicirajte.

Clover, obrt za ugosititeljstvo, traži pomoćnog kuhara (m/ž). Mjesto rada je Gračišće. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Poželjno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Poslodavac nudi stalno zaposlenje. Provjerite više na linku.

Tommy d.o.o. traži prodavače (m/ž). Mjesto rada je Tar, a rok prijave 29.5. Potrebno je više izvršitelja na poziciji, a traži se radno iskustvo od minimalno pola godine. Poslodavac nudi smještaj i mogućnosti dodatne zarade. Provjerite detalje o poslu ovdje.

Obiteljski dom Villa Albina zapošljava medicinsku sestru ili medicinskog tehničara. Mjesto rada je Šišan. Rok prijave je 9.5. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi primanja od 7.500 kuna. Više o poslu provjerite ovdje.

San Gradnja d.o.o. zapošljava tesara  (m/ž), pomoćnog građevinskog radnika (m/ž), fasadera – žbukera (m/ž) i armirača (m/ž). Mjesto rada je Pula, a traži se radno iskustvo od minimalno tri godine. Rok prijave je 13.5. Provjerite uvjete posla ovdje.

De Conte d.o.o. iz Labina traži vozača teretnog vozila – šlepera (m/ž). Potrebno je radno iskustvo od godinu dana i posjedovanje vozačke dozvole C i E kategorije. Rok prijave je 10.5. Provjerite kako aplicirati.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Živio Prvi maj: "Buzjetska bdnica" probudit će Buzećane

Živio Prvi maj: “Buzjetska bdnica” probudit će Buzećane

VIŽINADA: Zajednica Talijana uredila bogatu biblioteku u kojoj se knjige besplatno posuđuju

VIŽINADA: Zajednica Talijana uredila bogatu biblioteku u kojoj se knjige besplatno posuđuju