in

Novi poslovi u Istri: U posljednja dva tjedna zabilježen rast potražnje za radnicima

Kriza, neizvjesnost i potreba za ostankom kod kuće izazvana koronavirusom dovela je do značajnog pada broja oglasa za posao. No, čini se kako se tržište polako oporavlja. U posljednja dva tjedna došlo je do primjetnog rasta potražnje za radnicima. Tako je u razdoblju od 27. travnja do 10. svibnja objavljeno 1.500 oglasa za posao na portalu posao.hr, što je rast od 38 % u odnosu na razdoblje od 13. do 26. travnja.

Nadamo se da će se pozitivan trend i nastaviti, a u suradnji sa stručnjacima s portala posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih ovotjednih poslova. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Plan, obrt za posredovanje pri zapošljavanju traži tesara (m/ž) za stalan radni odnos. Mjesto rada je Rovinj. Poslodavac nudi neto plaću u iznosu do 8.000 kuna te osigurava smještaj i hranu. Potrebno je višegodišnje iskustvo u radu s oplatom. Za prijavu kliknite na link.

Tepih Centar d.o.o. zapošljava prodavača u prodajnom centru (m/ž) u Puli. Traže se dvije godine iskustva u prodaji opreme i proizvoda za uređenje doma te završena srednja škola. Od kandidata se očekuje komunikativnost, ljubaznost, ali i samostalnost u radu. Ako ste zainteresirani za rad u dinamičnoj, poticajnoj radnoj okolini, prijavite se putem linka.

McDonald’s traži voditelja odnosa s gostima (m/ž) za restoran McDrive Pula. Poslodavac je spreman zaposliti motiviranu, otvorenu i komunikativnu osobu koja razumije da je gost uvijek na prvom mjestu. Potrebno je poznavanje barem jednog svjetskog jezika (engleski, njemački, talijanski…). McDonald’s nudi fleksibilno radno vrijeme, isplatu dodataka i bonusa na plaću. Ostale detalje ovog natječaja, otvorenog do 19.05. potražite na linku.

Privatna osoba iz Pule traži osobnog asistenta (m/ž) za pomoć osobi s invaliditetom. Radi se na pola radnog vremena. Osigurava se neto plaća u iznosu od 2.000 kuna. Dodatne detalje ovog natječaja možete potražiti na linku.

Agencija za zapošljavanje My Fides u Poreču traži automehaničara (m/ž) za servisiranje svih marki teretnih vozila. Početna plaća je u iznosu od 8.500 kuna. Kandidat mora imati minimalno dvije godine radnog iskustva. Očekuje se samostalnost u obavljanju posla. Rok prijave je 22.05. Prijavite se ovdje. Ostale oglase agencije My Fides potražite na linku.

Agencija za zapošljavanje, House of Jobs d.o.o. traži više konobara (m/ž) u Poreču, Makarskoj i na otoku Rabu. Glavni uvjet je završena srednja škola, radno iskustvo je poželjno, a poznavanje njemačkog jezika je prednost. Nudi se neto plaća u iznosu od 5.300 kuna. Poslodavac osigurava i smještaj te dva obroka. Prijave su otvorene do 28.05., a sve dodatne detalje natječaja možete potražiti na linku. House of Jobs traži i kuhare (m/ž), dostavljače (m/ž), zavarivače (m/ž), pomoćne radnike (m/ž), a sve ove pozicije možete pronaći na linku.

Aluflexpack novi d.o.o. je raspisao natječaj za poziciju referent komercijalne operative (m/ž). Mjesto rada je u Umagu. Poželjno je radno iskustvo od najmanje 2 godine na sličnim ili istim poslovima. Na natječaj se možete prijaviti do 29.05. i to putem sljedećeg linka.

Deluxe gradnja j.d.o.o. traži dva pomoćna radnika u graditeljstvu (m/ž). Mjesto rada je Buje. Od kandidata se očekuje minimalno jedna godina radnog iskustva. Plaća je 4.000 kuna neto. Dodatne detalje ovog natječaja potražite na linku. Prijave se zaprimaju do 03.06.

Pisinium d.o.o. traži zamjenika voditelja skladišta (m/ž) u Pazinu. Novozaposlena osoba bavit će se organizacijom skladišnog poslovanja, zaprimanjem robe, izdavanjem narudžba za meso, organiziranjem, koordiniranjem, upravljanjem, dokumentiranjem i kontroliranjem rada u skladištu. Rok prijave je 08.06. Za više detalja kliknite ovdje.

Auro Domus d.o.o., hrvatska novčarska institucija specijalizirana za financijske usluge i trgovinu zlatom, traži djelatnike za rad u mjenjačnici (m/ž) i to na području Istarske i Primorsko-goranske županije. Zapošljavaju u sljedećim gradovima i naseljima: Crikvenici, Novom Vinodolskom, Selcu, Krku, Baškoj, Malinskoj, Njivicama, Malom Lošinju, Cresu, Rapcu, Premanturi, Medulinu, Motovunu, Poreču, Funtani, Fažani i Rovinju. Radi se o sezonskom poslu. Glavni uvjet je osnovno znanje rada na računalu. Detalje natječaja možete potražiti na linku.

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Otvorili porečki kafići i restorani: Problem nisu stroge upute za rad, nego to što NEMA GOSTIJU

Otvorili porečki kafići i restorani: Problem nisu stroge upute za rad, nego to što NEMA GOSTIJU

Stigle preporuke za hotele, iznajmljivače i kampove: Preporuča se dvosmjenski rad, fizička udaljenost...

Stigle preporuke za hotele, iznajmljivače i kampove: Preporuča se dvosmjenski rad, fizička udaljenost…