in

NOVI POSLOVI U ISTRI – Zapošljavaju u Puli, Poreču, Novigradu, Umagu, Rovinju, Cerovlju…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Metro zapošljava sezonskog radnika (m/ž) u Puli i Poreču. Prijave su otvorene do 2.6. Od kandidata se očekuje ljubaznost prema kupcu i kolegama, spremnost na učenje te urednost, točnost, snalažljivost i fleksibilnost. Poslodavac omogućuje program obuke, naknade za noćni rad, praznike i nedjelje, popuste i slično. Prijavite se.

Obrt za ugostiteljstvo “Ecio” traži djelatnika u ugostiteljstvu (m/ž). Mjesto rada je Novigrad, a prijave su otvorene do 27.5. Od kandidata se očekuje volja za radom. Aplicirajte.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži skladištara (m/ž). Mjesto rada je Umag, a prijave su otvorene do 31.5. Uvjeti su srednja stručna sprema prometnog/tehničkog smjera, radno iskustvo od najmanje šest mjeseci, poznavanje principa rada u skladištu, poznavanje rada u MS Office programima, znanje engleskog jezika u govoru i pismu te iskustvo u radu s HACCP i ISO normama. Prijavite se.

Gi Group Staffing Solutions d.o.o. zapošljava montera za telekomunikacijsku infrastrukturu (m/ž) i rukovoditelja građevinskim strojevima (m/ž). Lokacija rada je Istra, a prijave su otvorene do 31.5. Poslodavac nudi plaćene dnevnice I smještaj te jedan obrok u danu, rad u kvalitetnom timu uz vodstvo iskusnih stručnjaka te ugovor na neodređeno. Prijavite se.

McDonald’s zapošljava radnika u restoranu (m/ž) u Rovinju. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja, osiguran prijevoz, božićnicu i regres, mogućnost dodatne stimulacije na plaću, isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom, te za prekovremeni rad, mogućnost napredovanja kroz 4 do 6 mjeseci, isplatu dara djetetu do 15.godine Predznanje nije uvjet. Prijavite se najkasnije do 24.5. putem linka.

Stocovaz Erika zapošljava dentalnog asistenta/medicinsku sestru/dentalnog higijeničara (m/ž) u Umagu. Rok prijave je 1.6. Očekuje se završena srednja škola, a potrebna je motivacija, organizacijske sposobnosti te sposobnost rada u timu i pouzdanost. Potrebno je znanje engleskog i talijanskog jezika. Provjerite više na linku.

Arte interijeri d.o.o. traži CNC operatera (m/ž). Mjesto rada je Cerovlje, a prijave su otvorene do 18.6. Posao obuhvaća rad na CNC stroju za obradu drva. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Više na linku.

Kuglana, obrt za ugostiteljstvo, zapošljava pizza majstora (m/ž) u Puli. Prijave su otvorene do 10.6. Posao obuhvaća pripremu tijesta za pizzu i izradu pizza. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana te srednja stručna sprema. Više na linku.

Vapour International d.o.o. traži telefonista – djelatnika u call centru (m/ž). Lokacija rada je Buje, a prijave su otvorene do 28.5. Poslodavac omogućuje početni tečaj i stalno ažuriranje znanja i vještina uz mogućnost profesionalnog rasta unutar radnih timova. Provjerite detalje ovdje.

Sport Concept d.o.o. zapošljava djelatnika na sportskim sadržajima (m/ž). Lokacija rada je Funtana, a prijaviti se možete do 31.5. Posao obuhvaća komunikativnost i spremnost pomoći svakom gostu, paziti na radno okruženje, opremu i rekvizite. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Detalje provjerite ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

Obavijest kandidatima koji su se prijavili za posao policajac – policajka

Istra – U četvrtak dvoje novozaraženih, smanjuje se broj hospitaliziranih