in

Ostali ste bez posla u koronakrizi? Ove tvrtke u Istri traže radnike

U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslodavaca koji trenutno traže radnike.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Frigooprema d.o.o. je tvrtka specijalizirana za proizvodnju, montažu i servis rashladnih uređaja. Znanjem, iskustvom i obavljenim poslovima svrstava se među vodeće tvrtke u Hrvatskoj i regiji. S tridesetak vrhunski obučenih servisera i dvadesetak servisnih vozila pokriva cjelokupno područje Hrvatske, održava rashladne uređaje u vodećim hrvatskim tvrtkama i najvećim objektima. Frigooprema d.o.o. trenutno planira zaposliti više servisera rashladnih i klimatizacijskih uređaja – elektrotehničara (m/ž) na području Zagreba, Rijeke, Osijeka, Šibenika, Zadra i Splita. Radni zadaci su instaliranje i montaža klimatizacijskih uređaja, rashladne opreme, preventivni servisi i popravci na rashladnim i klimatizacijskim uređajima. Poslodavac osigurava službeni automobil, mobitel, stjecanje novih certifikata, dodatna usavršavanja te ugovor na neodređeno. Uvjet za prijavu su 3 godine radnog iskustva. Od kandidata se traži samostalnost u obavljanju dnevnih poslova, poznavanje elemenata sustava hlađenja i klimatizacije te rashladnih tvari koje se koriste u tehnici hlađenja kao i instalacijskog materijala, osnovno poznavanje računala. Prijavite se!

Emmezeta, trgovački lanac u maloprodaji namještaja, multimedije, bijele tehnike, te opreme za uređenje doma s prodajnim centrima u većini europskih zemalja, zbog poslovne ekspanzije traži skladištare (m/ž), stolare – montažere (m/ž), blagajnike (m/ž), prodavače (m/ž) u Puli. Očekuje vas rad u dinamičnom i prijatnom okruženju, odlični međuljudski odnosi te prilika za osobni i profesionalni razvoj. Aplicirajte!

Poduzeće Projekt I.M. 2000 zapošljava stolara – montera namještaja (m/ž) u Poreču. Trebate imati vozačku dozvolu B i C kategorije te znati raditi sa stolarskim ručnim alatima. Poslodavac nudi plaću u iznosu od 6.000 kuna te stalan radni odnos. Za prijavu kliknite ovdje.

McDonald’s zapošljava osobu (m/ž) za rad u restoranu. Mjesto rada je Poreč. Traži se timski igrač koji će uživati u restoranskim druženjima. Idealan kandidat je fleksibilna, odgovorna i otvorena osoba koja voli usvajati nova znanja. Predznanje nije uvjet, a poslodavac će vas uvesti u posao. McDonald’s nudi stabilno i sigurno radno mjesto, edukaciju u restoranu i izvan njega te odlične tematske tulume za djelatnike. Ostale detalje ovog natječaja potražite na linku.

Poznata agencija House of Jobs, za potrebe svojeg klijenta traži kuhare (m/ž) u Poreču, Makarskoj te na otoku Rabu. Traži se SSS, radno iskustvo u minimalnom trajanju od 3 godine, te položen majstorski ispit. Nudi se plaća u iznosu od 5.300 do 6.400 kuna. Poslodavac osigurava smještaj te 2 obroka na dan. Svi prekovremeni su plaćeni, a postoji i mogućnost ostvarivanja dodatnih bonusa te nagrada. Želite se prijaviti? Kliknite na poveznicu.

Pastorino – inženjering d.o.o. zapošljava na poziciji električar (m/ž) za terenski posao na području Primorsko-goranske i Istarske županije. Nudi se stalan radni odnos i plaća u iznosu od 6.000 do 8.000 kuna, ovisno o znanju i trudu. Uvjet za zaposlenje je završena srednja škola elektro usmjerenja. Trebate imati i položen vozački ispit B kategorije te biti spremni na rad u timu. Za prijavu kliknite na poveznicu.

Poznata agencija My Fides traži kuhare (m/ž) za rad u restoranima u okolici Pule i na otoku Krku. Posao je sezonski. Nudi se plaća u iznosu od 8.300 do 9.000 kuna. Po potrebi se osigurava i smještaj. Kandidat mora imati 3 godine radnog iskustva te biti samostalan, spretan i motiviran. Što čekate? Aplicirajte!

Poznata agencija Manpower, za svojeg klijenta, poduzeće A1 Hrvatska, traži agenta terenske prodaje (m/ž) u Puli. Nude se iznimno stimulirajući bonusi, naknada za prijevoz, mogućnost napredovanja te rad u ugodnom, modernom i dinamičnom okruženju. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za prodaju i prezentaciju proizvoda te usluga. Rok prijave na natječaj je 18.07. Prijavite se.

Stolarsko-frizerski obrt Abete traži stolara (m/ž) u mjestu Sveti Lovreč Pazenatički. Očekuje se da imate srednjoškolsko obrazovanje, minimalno 3 godine radnog iskustva, te položen vozački ispit B kategorije. Poslodavac osigurava smještaj i nudi ugovor na neodređeno. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

Podravka zapošljava vozača čak 10 viličara (m/ž) u Umagu. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za  pravovremeno i kvalitetno obavljanje poslova komisioniranja, utovara, istovara i prijevoza robe viličarom unutar poduzeća. Potrebno je važeće uvjerenje o osposobljenosti za upravljanje viličarom. U obzir dolaze osobe sa završenom osnovnom školom ili srednjom stručnom spremom. Poslodavac osigurava zajednički smještaj, a očekuje da imate minimalno godinu dana radno iskustva. Kliknite ovdje za više detalja.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

POREČ: Promocija knjige "Anton Štifanić Nini - Prekinute vizije" u Istarskoj sabornici

FUNTANA: Predstavljanje knjige “Anton Štifanić Nini – Prekinute vizije”

Gradu Poreču dodijeljena najviša ocjena za transparentnost proračuna

Gradu Poreču dodijeljena najviša ocjena za transparentnost proračuna