in

Ponuda poslova u Istri – Radnike zapošljavaju u Poreču, Umagu, Savudriji, Pazinu, Plovaniji, Puli…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Aluflexpack Novi d.o.o. traži radnika na sortiranju i pakiranju proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Umag, a rok prijave je 18.12. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema tehničkog, grafičkog ili strojarskog smjera, iskustvo od najmanje šest mjeseci na sličnim poslovima, iskustvo u radu s HACCP i ISO normama, poznavanje rada u MS Office programima i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite više i aplicirajte.

Manpower za potrebe klijenta traži voditelja logistike i odjela pakirnice (m/ž) u Pazinu. Prijave se zaprimaju do 30.12. Posao obuhvaća organizaciju i upravljanje radom skladišta i odjela pakirnice, rukovođenje poslovnom procesima i radnicima, logističku organizaciju i slično. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema prehrambeno biotehnološkog usmjerenja, petogodišnje radno iskustvo u prehrambenoj industriji, timski rad, odgovornost i izvrsne vještine vođenja ljudi. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Prijavite se.

Concettino d.o.o. zapošljava slastičara sa iskustvom (m/ž). Lokacija rada je Poreč, a prijave su otvorene do 7.1. Uvjet je radno iskustvo, a ne struka, odnosno završena škola. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Provjerite detalje ovdje.

Mega d.o.o. zapošljava recepcionara (m/ž). Lokacija rada je Pješčana Uvala, a prijave se zaprimaju do 25.12. Uvjeti su srednja stručna sprema, poznavanje engleskog jezika i radno iskustvo od tri godine. Detalje provjerite putem linka.

Tri M zapošljava na poziciji sistemski tehničar (m/ž) u Poreču. Prijave su otvorene do 2.1. Prednost imaju kandidati sa iskustvom u srodnim poslovima. Poželjno je posjedovanje industrijskih stručnih certifikata. Posao se sastoji od zaprimanja uređaja na servis i prikupljanja podataka o neispravnosti, dijagnosticiranja kvara i otklanjanja istog i slično. Više na linku.

Tehnoline Telekom zapošljava na pozicijama IT System administrator (m/ž) i mrežni administrator (m/ž) u Puli. Prijave su otvorene do 31.12. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema i dvije godine radnog iskustva, spremnost na timski rad, komunikativnost, znanje engleskog jezika te vozačka dozvola B kategorije. Poželjno je posjedovanje nekog certifikata (Microsoft, Linux). Provjerite kako aplicirati putem linka.

LPO Liquis d.o.o. zapošljava laboratorijskog tehničara (m/ž) za rad u Umagu. Prijave su otvorene do 23.12. Uvjeti su završena srednja škola te znanje talijanskog jezika. Provjerite više putem linka.

Eltor traži djelatnika u proizvodnji metalnih dijelova (m/ž) u Pazinu. Prijave se zaprimaju do 15.12. Uvjeti su srednjoškolsko obrazovanje iz područja elektrotehnike ili strojarstva te radno iskustvo na srodnim poslovima. Posao obuhvaća izradu i strojnu obradu metalnih komponenta. Potrebna je samostalnost u radu. Više na linku.

Golf & Management d.o.o. zapošljava voditelja hrane i pića (m/ž) te konobara (m/ž) za rad u Savudriji. Rok prijave je 14.12. Traži se srednja stručna sprema i dugogodišnje radno iskustvo. Potrebno je poznavanje engleskog, talijanskog i njemačkog jezika. Provjerite detalje ovdje.

Kalanderija Interijeri d.o.o. traže djelatnika u pripremi izrade namještaja (m/ž). Mjesto rada je Plovanija, a rok prijave 23.12. Posao se sastoji od pripreme radnih naloga za CNC stroj i slično. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od minimalno godinu dana. Provjerite više ovdje.

Hitna obavijest: Povlači se još jedan prehrambeni proizvod

COVID-19 zajam za obrtna sredstva opet na raspolaganju poduzetnicima i obrtnicima