in

Ponuda poslova u ISTRI – Traže se građevinski radnici, marketinškog menadžera, konobare, programere…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

S.I.C. d.o.o. traži referenta održavanja (m/ž) u Višnjanu. Rok prijave je 14.9. Potrebna je kvalifikacija elektrostrojarskog smjera ili srodnih smjerova. Prijavite se.

posao.hr za klijenta traži marketing managera (m/ž) i property managera (m/ž) u Istri. Potrebni su visoka stručna sprema, komunikativnost, poznavanje engleskog jezika, kreativnost i izvrsno poznavanje rada na računalu. Rok prijave je 17.9. Aplicirajte.

My Fides j.d.o.o za klijente traži radnika na farmi (m/ž) i operatora u pozivnom centru (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave 11.9. Provjerite uvjete i aplicirajte ovdje.

Emmezeta zapošljava na pozicijama službenik u odjelu reklamacija (m/ž), prodavač/ blagajnik (m/ž) i skladištar (m/ž). Mjesto rada je Pula. Rok prijave je 6.9. Uvjeti su srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, poznavanje engleskog/ njemačkog jezika i obavezno je radno iskustvo. Aplicirajte na željeni posao ovdje.

iCom d.o.o. zapošljava na poziciji Operater i Team Leader u sektoru telemarketinga (m/ž) sa znanjem talijanskog jezika. Mjesto rada je Pula, a rok prijave 24.9. Poslodavac nudi posebne pogodnosti kao što su edukacija, mlado i stimulativno poslovno okruženje, po potrebi rad od kuće, mogućnost stalnog zaposlenja te ostvarenja bonusa. Uvjeti su posjedovanje izuzetnih komunikacijskih vještina, ozbiljnost i odlučnost, poznavanje talijanskog jezika i rada na računalu. Prijavite se.

Hortigrad zapošljava zidare (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave je 30.9. Potrebno je više izvršitelja. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Više na linku.

Šalić, obrt, zapošljava rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Mjesto rada je Nova Vas, a rok prijave 25.9. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Provjerite detalje ovdje.

H. F. vision d.o.o. zapošljava konobara (m/ž). Mjesto rada je Pješčana Uvala, a rok prijave je 10.9. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana i srednja stručna sprema. Više na linku.

Lloyds design d.o.o. zapošljava programera PHP (m/ž). Mjesto rada je Labin, a rok prijave 30.9. Potrebna su informatička znanja u programima PHP, MySqL i JAVASCRIPT. Više na linku.

Seaview traži zidara (m/ž), krovopokrivača (m/ž), električara (m/ž), pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) i stolara (m/ž). Mjesto rada je Plomin, a rok prijave 30.9. Provjerite detalje ovdje.

Sretno kandidatima!

Nastavlja se istraživanje POREČANKE – antičkog rariteta na svjetskoj razini

Roxanich Wine & Heritage hotel – Promocija novog vina podruma Roxanich „DITE“ uz predstavljanje novog singla Saše Lozara „VRIJEME“