in

Ponuda poslova u ISTRI: Traže se inženjeri geodezije, zidari, radnici u proizvodnji…

Dentalni asistent/Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Manpower za potrebe klijenta zapošljava promotora u poslovnici – studenta (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave je 11.11. Očekuje se poznavanje tehnologije, poznavanje engleskog jezika i komunikacijske vještine. Poslodavac nudi satnicu od 30 kuna uz varijabilni dio. Aplicirajte ovdje.

Euroherc osiguranje zapošljava pribavitelja osiguranja (m/ž) u Labinu. Rok prijave je 28.11. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traži se srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Poretti zapošljava elektroinstalatera – elektrotehničara (m/ž) u Puli. Rok prijave je 20.11. Uvjeti su srednja ili viša stručna sprema elektrotehničkog ili drugog tehničkog smjera. Potrebno je znanje programiranja računalnih mreža. Više na linku.

Geometricus d.o.o. traži ovlaštenog diplomiranog inženjera geodezije (m/ž). Mjesto rada je Pazin, a rok prijave 10.11. Potreban je položen stručni ispit i radno iskustvo od tri godine. Provjerite detalje ovdje.

Ad Grad d.o.o. zapošljava zidara – tesara (m/ž) i pomoćnog zidarskog radnika (m/ž) u Puli. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama. Traži se srednja stručna sprema i godinu dana radnog iskustva. Rok prijave je 5.11. Više na linku.

Terakop, građevinski obrt, zapošljava radnika u armiračnici (m/ž). Mjesto rada su Buići, a rok prijave 15.11. Posao obuhvaća rad na stroju za obradu metala. Provjerite više.

Accord Alpha d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji (m/ž) u Puli. Rok prijave je 4.11. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao obuhvaća proizvodnju proizvoda od plastičnih masa i laminiranih materijala. Provjerite više ovdje.

Plan Gašparini d.o.o. traži voditelja gradilišta (m/ž) u Višnjanu. Rok prijave je 27.11. Potreban je položen stručni ispit te radno iskustvo od dvije godine. Osigurani su smještaj i prijevoz na posao. Provjerite više na linku.

Ordinacija dentalne medicine Boris Jerković traži dentalnog asistenta (m/ž) u Poreču. Rok prijave je 20.11. Uvjeti su poznavanje talijanskog jezika, završena srednja medicinska škola ili škola za dentalnog asistenta. Više na linku.

Metal creator d.o.o. zapošljava tehničara u pripremi proizvodnje (m/ž) u Pazinu. Rok prijave je 25.11. Posao se sastoji od uzimanja mjera, izrade Cad nacrta i razrade materijala. Uvjeti su viša stručna sprema, znanje engleskog i talijanskog jezika. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

KORONA odgodila Dane otvorenih vrata agroturizama Istre

VIRUS PRESUDIO: Buzet Classic Rally odgođen