in

Ponuda poslova u ISTRI: Traže se komercijalisti, trgovci, voditelji prodaje, autoelektričari, zidari…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Grawe zapošljava predstavnika prodaje (m/ž) u Labinu. Očekuje se minimalno jedna godina radnog iskustva, poželjno na poslovima prodaje, komunikativnost, dinamičnost i usmjerenost na rezultate. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i mogućnost korištenja vlastitog vozila. Rok prijave je 20.10. Aplicirajte.

Deltron traži voditelja projektne podrške (m/ž) u Puli. Rok prijave je 30.9. Traži se visoka ili viša stručna sprema tehničkog usmjerenja te minimalno tri godine iskustva na području tehnike grijanja i hlađenja. Poslodavac osigurava službeni automobil, mobilni telefon i prijenosno računalo. Prijavite se.

Auro Domus zapošljava trgovca (m/ž) u gradovima Pazin, Čavle, Buje i Pula. Potrebno je osnovno poznavanje rada na računalu. Rok prijave je 30.9. Prijavite se na linku.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži samostalnog komercijalista za ključne kupce (m/ž). Lokacija rada je Umag, a rok prijave 30.9. Uvjeti su ekonomska ili tehnička struka, izvrsno poznavanje rada u MS Office programu, napredno znanje talijanskog ili njemačkog jezika te engleskog jezika u govoru i pismu, vozačka dozvola B kategorije. Prednost donosi radno iskustvo od najmanje dvije godine na sličnim ili istim poslovima te poznavanje sustava upravljanja kvalitetom. Prijavite se.

AN & SA d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž). Mjesto rada je Galižana, a rok prijave 5.10. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine, poznavanje engleskog jezika i srednja stručna sprema. Više na linku.

Rigel Istra d.o.o. traži pomoćnog radnika u bravarskoj radioni (m/ž). Mjesto rada je Novigrad, a rok prijave 30.9. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. U obzir dolaze osobe sa završenom trogodišnjom ili četverogodišnjom školom. Više na linku.

Esicher d.o.o. zapošljava voditelja prodaje (m/ž) u Puli. Rok prijave je 28.9. Uvjeti su minimalno dvije godine rada u prodaji osiguranja, brzo usvajanje informacija i slično. Poslodavac nudi dodatnu stimulaciju na plaću. Više na linku.

Tri M d.o.o. traži sistemskog inženjera (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a rok prijave 16.10. Potrebno je iskustvo rada od pet godina. Traži se i napredno poznavanje mrežnih tehnologija te iskustvo u radu s velikim sustavima. Više na linku.

Hortigrad zapošljava zidare (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave je 30.9. Potrebno je više izvršitelja. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Više na linku.

Autotrans d.d. traži autoelektričara (m/ž) u Poreču. Rok prijave je 20.10. Uvjeti su srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

ISTRAMET: JUGO DIVLJA - Potop na matuljskom području

DHMZ upozorava: Stiže promjena vremena koja će posebno pogoditi Jadran

ROVINJ: „Priče iz šume" nastavljaju sa svojim radionicama za djecu

ROVINJ: „Priče iz šume” nastavljaju sa svojim radionicama za djecu